Κοινωνία

Ειδικό κριτήριο για την Πυροσβεστική να είναι κανείς Μουσουλμάνος- Προστασία μειονότητας ή ρατσισμός κατά των Ελλήνων;

Έναν θρησκευτικό διαχωρισμό με "ριγμένους"  τους Έλληνες Ορθόδοξους φαίνεται πως προωθεί το ελληνικό κράτος, όπως φαίνεται και παρακάτω για την είσοδο στην Πυροσβεστική, αλλά και σε διάφορες άλλες προκηρύξεις. Η μαρτυρία ενός νεαρού υποψήφιου φοιτητή...

 

Ως υποψήφιος φοιτητής για μία θέση στις ανώτατες πανεπιστημιακές σχολές, στις στρατιωτικές σχολές και στα σώματα ασφαλείας, αλλά και ως πολίτης αυτής της χώρας που γαλουχήθηκε με αληθινές αξίες , με πνεύμα δημοκρατίας με αγάπη για τον συνάνθρωπό και σεβασμό προς το σύνταγμα αυτής της χώρας που είναι και η μητέρα της δημοκρατίας , αισθάνθηκα βλέποντας το παρακάτω «ΕΙΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ Γ» της ηλεκτρονικής αίτησης του σώματος ασφαλείας της πυροσβεστικής ,για το 2019-2020 με το σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων 2018-2019: και το πεδίο «Οι Έλληνες πολίτες της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης» αισθάνθηκα τεράστια ντροπή, λες και οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες είναι από άλλο Θεό!

Αν αυτό δεν είναι παράφορη παραβίαση και κατάλυση του όρου περί ισονομίας του Ελληνικού συντάγματος τότε ποια είναι;

 

Δεν έχω την δύναμή την οικονομική διότι είμαι απλά μόλις ένας ενήλικας χωρίς οικονομική δύναμη αλλά και μέλος μίας μικρομεσαίας οικογένειας που παλεύει με τα κύματα για να επιβιώσει.

Παρακάτω σας παραθέτω τμήμα της ηλεκτρονικής μου αίτησης (screenshot):

 

 

ΥΓ: Το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 με 12.800 μόρια εισήχθη στο Π.Σ (Πυροσβεστικό Σώμα

Έλληνας πολίτης της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης. Τα συμπεράσματα δικά σας ...

Σας παρακαλώ επειδή είμαι ακόμη υποψήφιος φοιτητής να μην δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία μου, για ευνόητους λόγους.
Σας ευχαριστώ
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ