Κοινωνία

Δολοφονία Αμερικανίδας Βιολόγου: Οι πολεμικές τέχνες και η «προφητική» φράση του 27χρονου μέσα στη σπηλιά της φρίκης (βίντεο)


Ο 27χρονος αγρότης, πατέρας δύο μικρών παιδιών, από το Μάλεμε, που κρατείται για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον είχε πολύ έντονη παρουσία στα social media, αλλά και στο YouTube στα οποία ανέβαζε βίντεο που έδειχνε έναν εκκεντρικό άνθρωπο που είχε μία αγάπη προς τη φύση, την Κρήτη και τις πολεμικές τέχνες.

Οι ψηφιακοί του φίλοι ήταν χιλιάδες ενώ φαίνεται πως ανάλογες επιδόσεις δημοφιλίας διεκδικούσε και από την πλατφόρμα του YouTube όπου διατηρούσε κανάλι με πολλές αναρτήσεις και αρκετές προβολές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ και βίντεο που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο 27χρονος ανέβαζε βίντεο στα οποία φαινόταν να προβαίνει σε διάφορες κινήσεις πολεμικών τεχνών σπάζοντας τούβλα ή άλλα αντικείμενα με τα χέρια του ή άλλα μέρη του σώματός του. Ενώ εντύπωση προκαλούν και οι εικόνες που τον έδειχναν ντυμένο ως μοναχό Σαολίν

Ο καθ’ ομολογία δράστης σύμφωνα με τις πληροφορίες του καναλιού φαινόταν πως ήταν ένα άτομο με εμμονές κυρίως με τις στοές στο Μάλεμε, εκεί όπου φέρεται να πέταξε το άψυχο σώμα της βιολόγου.

https://youtu.be/xNUPL3EGHa0

Το ανατριχιαστικό βίντεο

Σε βίντεο που ανάρτησε το 2016 από την επίσκεψή του με φίλο του στη σπηλιά, ακούγεται μια στιχομυθία που υπό το βάρος των σημερινών δεδομένων, παίρνει τραγική διάσταση και δημιουργεί μια σειρά ερωτήματα.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο νέοι συνάντησαν στο βάθος της σπηλιάς, κάτω ακριβώς από το φρεάτιο εξαερισμού, οστά και φαίνεται να εξερευνούν αν είναι ανθρώπινα. Έπειτα ο 27χρονος ακούγεται να λέει:

«Νομίζαμε ότι πρόκειται για κάποιον άνθρωπο, κάποιος να τον έχει πετάξει». Ο φίλος του φαίνεται να ειρωνεύεται την σκέψη του, ότι κάποιος θα μπορούσε να πετάξει άνθρωπο μέσα εκεί και ο 27χρονος του απαντάει. «Ποτέ δεν ξέρεις, τόσα γίνονται».

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FFlashnews.gr%2Fvideos%2F2392304247524660%2F&show_text=0&width=257

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ