Κόσμος

Διπλωμάτης ή ακροβάτης; Απίστευτο τι έκανε ο Ισραηλινός πρέσβης μπροστά στον Σκοπιανό πρόεδρο!-Εικόνα



Ίσως να νομίζατε πως πρόκειται για κάποια μεταφορά για τις διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών, όμως, ο Ισραηλινός πρέσβης, ακροβατεί κυριολέκτικά μπροστά στον πρόεδρο των Σκοπίων, Στέβο Πενταρόφσκι σε μία προσπάθεια -ίσως- εντυπωσιασμού...

Οι τρόποι διεθνούς διπλωματίας είναι σίγουρα δυσνόητοι, άλλα όχι τόσο όσο η κίνηση του ισραηλινού διπλωματικού απεσταλμένου στη χώρα, ο οποίος έκανε μια χειρονομία καθώς συνάντησε τον πρόεδρο της, σε μια προφανή προσπάθεια να τον εντυπωσιάσει.

Ο πρόεδρος των Σκοπίων, Στέβο Πενταρόφσκι, συναντήθηκε με τον Ισραηλινό πρέσβη Νταν Όριαν την Παρασκευή στην κατοικία του στα Σκόπια. Καθώς ήταν η πρώτη τους συνάντηση, συζήτησαν για την οικονομία και τη συνεργασία, ωστόσο τα δελτία τύπου από τη συνάντηση δεν ήταν μια συναρπαστική είδηση για να διαβάσει κάποιος.

Ωστόσο αν κοιτάξει κάποιος τη σελίδα του Πενταρόφσκι στο Facebook, θα δει κάτι συναρπαστικό.

Ο ισραηλινός απεσταλμένος στηρίζεται στο αριστερό του χέρι και στέκεται κάθετα μέσα στο προεδρικό γραφείο.

Στο βάθος, ένας πολύ προσεκτικός και σοβαρός Πενταρόφσκι παρακολουθεί μπροστά στις σημαίες της χώρας του, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ.

«Αυτή η φωτογραφία, "στάση ανά χείρας" με τον ισραηλινό πρέσβη Dan Oryan, ας είναι κίνητρο και λόγος για το ότι η προπόνηση είναι πολύ σημαντική, και κυρίως διασκέδαση», ανέφερε στη σελίδα του ο πρόεδρος των Σκοπίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ισραηλινός διπωματικός απεσταλμένος, έχει σημαντικό ιστορικό στα ακροβατικά.

https://twitter.com/rudinahoxha1/status/669506273436676096?ref_src=twsrc%5Etfw

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ