Αθλητισμός

Δεν έχει τέλος ο "πόλεμος" στην οικογένεια Αγγελόπουλων: Νέα ανακοίνωση από τος γιους

Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο "εμφύλιος" στην οικογένεια Αγγελόπουλου καλά κρατεί.

Δεν έχει τέλος η αντιδικία των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου με την πλευρά του πατέρα τους και έτσι εξέδωσαν νέα ανακοίνωση εναντίον του, μετά τα τελευταία δημοσιεύματα στον Τύπο.

Οι ανακοινώσεις διαδέχονται η μία την άλλη στον «πόλεμο» ανάμεσα στην οικογένεια Αγγελόπουλου, με τα αδέρφια Γιώργο και Παναγιώτη να κατηγορούν εκ νέου τον πατέρα τους, για ένα δημοσίευμα σχετικά με την κίνησή τους εναντίον ενός πραγματογνώμονα για την υγεία του πατέρα τους.

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού διέψευσαν όσα φέρονται να είπε ο πατέρας τους, κάνοντας λόγο για «ανυπόστατες αιτιάσεις που στερούνται σοβαρότητας», στη νέα τους ανακοίνωση.

Η νέα ανακοίνωση των αδερφών Αγγελόπουλου

«Σε σχέση με την ξένη καταχώριση που φέρεται να έκανε ο πατέρας μας στον Τύπο και είδε το φως της δημοσιότητας στις 24 Ιουλίου του 2019, επισημαίνουμε ότι οι πλήρως ανυπόστατες αιτιάσεις που διαλαμβάνονται σε αυτή, στερούνται σοβαρότητας και είναι ανάξιες σχολιασμού, εντάσσονται δε στην απέλπιδα προσπάθεια των συμβούλων και του περιβάλλοντος του πατέρα μας για επηρεασμό της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Στον κατήφορό τους δεν θα τους ακολουθήσουμε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ