Πολιτική

Γεννηματά: Λείπει η πειστική πρόταση για το πώς θα έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη

Η χώρα χρειάζεται ένα ελληνικό σχέδιο ταυτότητας και ιδιοκτησίας, ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Βουλής, προκειμένου, όπως είπε, να επανακτήσει την αξιοπιστία της και την κυριαρχία της.

Απευθυνόμενη προς την Νέα Δημοκρατία, ανέφερε πως η ΝΔ είπε δεν εχει πρόσημο η πολιτική σας, αλλά, σύμφωνα με την κ. Γεννηματά, έχει και είναι η λαϊκή δεξιά. Όπως υπογράμμισε η ιδεολογία και το αποτέλεσμα συμβαδίζουν, για να είναι δίκαιη η διανομή. Ανέφερε ότι είναι αλήθεια ότι οι φόροι που επιβλήθηκαν από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν δυσβάσταχτη. Σήμερα έχουμε τις δικές σας εξαγγελίας, απευθύνοντας τρία ερωτήματα.

Επεσήμανε πως οι μειώσεις των φόρων που κάνετε, πώς οδηγούν σε επενδύσεις. Ανέφερε πως κρατάτε υψηλά τα πλεονάσματα. Προχωράτε, όπως είπε, χωρίς χωρίς πειστική πρόταση για το πως θα έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη.

Δεύτερο ερώτημα, σύμφωνα με την κ. Γεννηματά, είναι το Υπερταμείο. Το επέβαλε, όπως είπε, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και αναρωτήθηκε εσεις τι σκοπεύετε να κάνετε, θα το διατηρήστε ή θα το αλλάξετε. Είναι απαξιωτικός ο όρος του ταμείου.

Επίσης, είπε πως δεν άκουσα και κανένα σχέδιο αποκατάστασης των εργαζομένων, ποια είναι τα μέτρα για να βρουν οι άνεργοι δουλειά.

Παράλληλα, ανέφερε πως κανένα σχέδιο δεν ακούσαμε για τον αγροτικό κόσμο. Δεν ακούσαμε ολοκληρωμένο σχέδιο για τη ΔΕΗ, θα μιλήσετε στο μέλλον όταν θα ακούσετε τους συμβούλους.

Άσκησε κριτική για τη μεταφορά των φυλακών από το υπουργείο Δικαιοσύνης στο Προστασίας, λέγοντας πως δεν είναι μόνο οπισθοδρόμηση αλλά και ενάντια στο ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Τέλος, η κ. Γεννηματά είπε πως από αύριο ξεκινά μία νέα μέρα μία νέα προσπάθεια για τη ενότητα του ελληνικού λαου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...