Κόσμος

Γελοιογράφος καταγγέλλει ότι απολύθηκε για σκίτσο με τον Τραμπ δίπλα στους νεκρούς από το Ελ Σαλβαδόρ


Με μια... απόλυση καταγγέλλει ότι «πληρώθηκε» ένας γελοιογράφος από τον Καναδά για το σκίτσο του με τον Ντόναλντ Τραμπ ντυμένο για να παίξει γκολφ να ρωτάει «σας πειράζει να παίξω εδώ;» τον πατέρα και την κόρη από το Ελ Σαλβαδόρ που έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να διασχίσουν τον ποταμό Ρίο Γκράντε με τη φωτογραφία τους να προκαλεί παγκόσμιο σοκ.

Ο Μάικλ ντε Άντερ δημοσίευσε το σκίτσο του την περασμένη Τετάρτη και δύο ημέρες αργότερα ενημερώθηκε ότι απολύεται από την εκδοτική εταιρεία Brunswick News Inc. με την οποία συνεργαζόταν.
https://twitter.com/deAdder/status/1143931384265883650?ref_src=twsrc%5Etfw
Η εταιρεία από την πλευρά της υποστήριξε ότι ο ισχυρισμός του γελοιογράφου είναι εσφαλμένος, ότι ο ντε Άντερ δεν έδωσε ποτέ το συγκεκριμένο σκίτσο προς δημοσίευση και ότι είχε ήδη αποφασίσει να συνεργαστεί με άλλον γελοιογράφο.

Μετά τη δήλωση της εφημερίδα ο ντε Άντερ επανήλθε με νέο tweet υποστηρίζοντας ότι έχει στα σκαριά ένα βιβλίο που θα δημοσιεύσει τον Σεπτέμβριο.

Σε ανάρτησή του, δε, το πρωί της Δευτέρας ο ντε Άντερ έγραφε «θα υπερσπιστώ τον εαυτό μου. Και θα μιλήσω για τον λόγο για τον οποίο πιστεύω ότι απολύθηκα. Έχω την δική μου οπτική και προφανώς και αυτοι έχουν τη δική τους οπτική».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ