Κόσμος

Βίντεο σοκ: Του έστησαν ενέδρα και τον εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου

Ένας άντρας έχασε τη ζωή του στη Νέα Υόρκη και ειδικότερα στην περιοχή Μπρονξ των ΗΠΑ, όταν δύο άντρες του επιτέθηκαν και να τον εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου.

Όπως βλέπετε στο βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, οι δυο άντρες μπούκαραν σε κτίριο όπου βρισκόταν ο άντρας. Ο ένας έμεινε στην είσοδο για να τσεκάρει μήπως έλθει η αστυνομία. Ο άλλος μπήκε μέσα και άρχισε να χτυπάει και να τραβάει τον 31χρονο Richard Cepeda που καθόταν στο λόμπι του κτιρίου.

Ο άντρας υπέκυψε στην επίθεση και σηκώθηκε... Βγαίνοντας προς τα έξω και το άλλο μέλος της συμμορίας άρχισε να τον χτυπάει με μανία. Τότε το θύμα έτρεξε για να σωθεί, ωστόσο, ο ένας από τους δυο άντρες που του επιτέθηκαν, έβγαλε ένα όπλο και τον πυροβόλησε πισώπλατα.

Η συμμορία έγινε «καπνός» ενώ το θύμα έπεσε αιμόφερτο στον δρόμο. Αμέωσς μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Η αστυνομία αναζητά τους δυο άντρες.

Δείτε το βίντεο

https://youtu.be/J9_4ePn9IdA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...