Κόσμος

Αυτός πολέμησε τους τρομοκράτες στο Λονδίνο, αλλά δεν είναι Γερμανίδα "καπετάνισσα" και μπαίνει σε "μαύρη λίστα"

Για αυτόν τον άνδρα που πολέμησε τους Ισλαμιστές τρομοκράτες στην  3 Ιουνίου 2017, όταν τρεις εξ αυτών πραγματοποίησαν τρομοκρατική επίθεση σε δύο τοποθεσίες στο κέντρο του Λονδίνου δεν θα υπάρξουν διθύραμβοι σαν την "καπετάνισσα" της Λαμπεντούζα , ούτε θα πραγματοποιηθεί καμιά παγκόσμια κινητοποίηση στήριξής του.

Αντ΄αυτού θα μπει και σε "μαύρη λίστα"... Γιατί έτσι ορίζει το political correct και η δικτατορία του.

Ποιος δεν θυμάται την προ διετίας επίθεση με ένα λευκό φορτηγάκι που χτύπησε πεζούς στην Γέφυρα του Λονδίνου;

Ο άνθρωπος, λοιπόν, που πολέμησε γενναία τους Ισλαμιστές Τρομοκράτες θα μπει με απόφαση των Βρετανικών αρχών σε κατάλογο τρομοκρατών!!!!

Το «Λιοντάρι της Γέφυρας του Λονδίνου», όπως τον αποκάλεσαν, που αγωνίστηκε γενναία ενάντια στους Ισλαμιστές τρομοκράτες τέθηκε από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σε αντιριζοσπαστική λίστα παρακολούθησης της τρομοκρατίας για φόβους ότι θα μπορούσε να γίνει ακροδεξιός εξτρεμιστής!!

Ο 49χρονος Roy Larner φώναξε "γ.....είτε είμαι Millwall", καθώς υπερασπίστηκε τον εαυτό του ενάντια σε τζιχαντιστές που κατέληξαν να σκοτώνουν 8 ανθρώπους και να τραυματίζουν 38 άλλους κατά τη διάρκεια της τρομακτικής επίθεσης στο Λονδίνο πριν από δύο χρόνια.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Μίλγουολ  είναι αγγλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα το νοτιοανατολικό Λονδίνο, αλλά το όνομα της ομάδας έχει συσχετιστεί με την μακρά ιστορία του χουλιγκανισμού στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Οπότε μάλλον ο Larner ήθελε να δείξει πόσο "σκληρός" είναι με αυτήν την φράση.

Όπως και να έχει η τρομοκρατική επίθεση άφησε τον Larner με περισσότερα από 80 ράμματα στο κεφάλι, το αυτί, τα χέρια, αφού δύο από τους τρομοκράτες τον έσκισαν στο κεφάλι και στο λαιμό του.

Μετά από την επίθεση, ο Larner αποκάλυψε ότι οι τρομοκράτες είχαν φωνάξει: «Αυτός είναι για τον Αλλάχ» και «Ισλάμ, Ισλάμ, Ισλάμ» κατά τη διάρκεια της επιθεσης.

Τώρα ο ίδιος ο Larner αντιμετωπίζεται ως δυνητικός τρομοκράτης από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Επειδή φέρεται να έρχεται σε επαφή με ακροδεξιούς ακτιβιστές, ο Larner έχει τεθεί στην κυρίαρχη λίστα παρακολούθησης της τρομοκρατίας για τους φόβους ότι μπορεί να γίνει εξτρεμιστής.

«Με αντιμετωπίζουν σαν τρομοκράτη, αλλά δεν είμαι καθόλου πολιτικοποιημένος», δήλωσε ο Larner, ο οποίος αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να παρακολουθήσει μαθήματα απο-ριζοσπαστικοποίησης και παρακολουθείται από την αστυνομία.

Παρόλο που χαιρετίστηκε ως ήρωας μετά την επίθεση, με εικασίες ότι θα μπορούσε να του δοθεί ο ΜεγαλόΣταυρός του Αγίου Γεωργίου, το υψηλότερο πολιτικό βραβείο στην χώρα, ο Larner τώρα αντιμετωπίζεται κυριολεκτικά ως δυνητικός τρομοκράτης από τη δική του χώρα.

Το Ηνωμένο Βασίλειο δυστυχώς είναι τόσο επιρρεπές στην πολιτική ορθότητα, και αντιμετωπίζει όσους αγωνίστηκαν ενάντια στους ισλαμιστές τζιχαντιστές ως τρομοκράτες.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ