Αθλητισμός

Αυτός είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τη θέση του αμυντικού μέσου (βίντεο)

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει στροφή στην απόκτηση ενός χαφ και ο παίκτης που τη δεδομένη χρονική στιγμή απασχολεί είναι ο Άντερσον Εσίτι της Γάνδης.

Η υπόθεση του Φίλιπ Μπράνταριτς δεν πρόκειται να παραμείνει για πολύ καιρό ανοικτή, ούτε ο ΠΑΟΚ θα περιμένει για πάντα την απόφαση της Κάλιαρι. Ο αμυντικός μέσος με τον οποίο μιλάνε, πλέον, οι Πρωταθλητές Ελλάδας είναι άλλος, και ακούει στο όνομα Άντερσον Εσίτι.

Ο 25χρονος Νιγηριανός μέσος της Γάνδης είναι, όπως όλα δείχνουν, το φαβορί για τη θέση του αμυντικού μέσου που καίγεται να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και με τον ποδοσφαιριστή, αλλά και τη Γάνδη με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Εσίτι είναι γνώριμος του Αμπέλ Φερέιρα καθώς έχει πορτογαλικό παρελθόν, αφού για δύο χρόνια είχε αγωνιστεί στη Λεϊσόες (2012-2014) και για μια τριετία (2014-2017) στην Εστορίλ.

Μάλιστα εκείνο το καλοκαίρι που αποκτήθηκε από τη Γάνδη έπαιξε κόντρα στον ΠΑΟΚ σε ένα φιλικό παιχνίδι και είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις. Από τότε το όνομά του είχε μπει στο μπλοκάκι των ανθρώπων του.

https://youtu.be/Fn78Q-laLV8

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές