Κόσμος

Αυτόπτης μάρτυρας κλοπής σκότωσε τον δράστη και αφέθηκε ελεύθερος!

Ελεύθερος αφέθηκε ένας νεαρός, ο οποίος σκότωσε τον δράστη μιας κλοπής. Ο νεαρός είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, ωστόσο πέτυχε την αναστολή της ποινής φυλάκισής του.

Στην αμφιλεγόμενη απόφασή του το δικαστήριο στην Ισπανία «έκρινε θεμιτό να παραχωρήσει στον καταδικασθέντα Μπόρχα το προνόμιο της αναστολής εκτέλεσης της ποινής φυλάκισης δύο ετών».

Αυτόπτης μάρτυρας τον Φεβρουάριο του 2015 της επίθεσης εναντίον μίας γυναίκας, που είχαν μόλις κλέψει την τσάντα της, ο νεαρός άνδρας, υπάλληλος μιας ντισκοτέκ στο Φουενγκιρόλα στη Μάλαγα, ακολούθησε έναν από τους ληστές και τον γρονθοκόπησε δύο φορές.

Ο δράστης έπεσε στο έδαφος και κατέληξε δύο ημέρες αργότερα έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εγκεφαλική αιμορραγία. Ο Μπόρχα καταδικάστηκε να εκτίσει ποινή φυλάκισης δύο ετών και να καταβάλει αποζημίωση ύψους 180.000 ευρώ στις κόρες του θύματός του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...