Κόσμος

Αυστρία: Έπεισε τον απαγωγέα να την αφήσει ελεύθερη με... κομπλιμέντα για τις ορχιδέες του!

Πώς να ξεφύγει κανείς από απαγωγέα; Ιδού η απορία. Ένα από πιο έξυπνα τεχνάσματα φαίνεται πως είναι η χρήση κομπλιμέντου... αν μη τι άλλο αφοπλίζει. Για του λόγου το αληθές νεαρή Αυστριακή, την οποία απήγαγε ένας άνδρας ενώ έκανε ποδήλατο, κατάφερε να πείσει τον απαγωγέα της να την αφήσει ελεύθερη, αφού του έκανε φιλοφρονήσεις για τις ορχιδέες του.\

Η 27χρονη Νάταλι Μπίρλι, επαγγελματίας ποδηλάτισσα, είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο, ενώ προπονούνταν στην εξοχή στα περίχωρα του Γκραζ (νοτιοανατολικά).

Αν και έσπασε το χέρι της κατά την πτώση της, ο δράστης επιπλέον την χτύπησε με ένα ξύλο προτού τη μεταφέρει στο σπίτι του, χωρίς τις αισθήσεις της, σε μια απομακρυσμένη περιοχή.

«Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, ήμουν καθισμένη, γυμνή και δεμένη, σε ένα παλιό σπίτι» αφηγήθηκε η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με την εφημερίδα Kronen Zeitung.

Στη συνέχεια, ο απαγωγέας την ανάγκασε να πιει αλκοόλ και επιχείρησε να τη στραγγαλίσει, κατόπιν να την πνίξει σε μια μπανιέρα γεμάτη με κρύο νερό, περιέγραψε η Μπίρλι.

Η κοπέλα κατάφερε να τον καλοπιάσει κάνοντάς του φιλοφρονήσεις για τις ορχιδέες που είχε φυτέψει. Στην αρχή, ήταν «γεμάτος μίσος», μετά ξαφνικά έγινε ευγενικός και της εκμυστηρεύτηκε ακόμα και το πάθος του για την κηπουρική αλλά και τα δύσκολα παιδικά χρόνια του, σύμφωνα με την 27χρονη.

Εντέλει, η Νάταλι Μπίρλι κατάφερε να πείσει τον απαγωγέα της να την αφήσει ελεύθερη και να την γυρίσει σπίτι της, μαζί και το ποδήλατό της.

Με τη βοήθεια του σύστηματος GPS του ποδηλάτου της, η αστυνομία σύντομα εντόπισε το σπίτι του υπόπτου και τον συνέλαβε, όπως έγινε γνωστό από τις αρχές.

Ο άνδρας, ηλικίας 33 ετών, με ψυχολογικά προβλήματα, προφυλακίστηκε.

Οι ερευνητές προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν ενδέχεται να είχε εμπλακεί και σε άλλες υποθέσεις απαγωγών κατά το παρελθόν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...