Κοινωνία

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο δίκτυο της Χαλκιδικής -Σε λίγες ώρες ρεύμα σε όλες τις περιοχές

Η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην περιοχή της Χαλκιδικής που χτυπήθηκε από τη φονική κακοκαιρία, προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Και οι τελευταίες εξελίξεις είναι πολύ θετικές για την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης μετά την φονική κακοκαιρία. O ΑΔΜΗΕ μάλιστα ενημέρωσε ότι αποκαταστάθηκε εδώ και λίγη ώρα η βλάβη στο δίκτυο υψηλής τάσης στη Χαλκιδική και πολύ σύντομα όλες οι περιοχές θα έχουν και πάλι ρεύμα. Κάτι που αναμένεται να βοηθήσει πολύ κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής.

Αναλυτικότερα, ο ΑΔΜΗΕ ενημερώνει ότι στις 11.28 αποκαταστάθηκε η βλάβη στη Γραμμή Μεταφοράς Υψηλής Τάσης 150 kV Μουδανιών-Κασσανδρείας. Η ηλεκτροδότηση στο Δίκτυο Υψηλής Τάσης στην περιοχή Κασσανδρείας έχει ομαλοποιηθεί και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται η ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης και στο Δίκτυο Μέσης και Χαμηλής Τάσης του ΔΕΔΔΗΕ.

Οι τεχνικοί του ΑΔΜΗΕ αποκαθιστούν τις βλάβες

Eπίσης, όπως δήλωσε πριν λίγο στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Κυρίτσης, αποκαταστάθηκαν οι βλάβες υψηλής τάσεις μετά την πτώση δύο μεγάλων πυλώνων της ΔΕΗ. Όπως ανέφερε ήδη αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε Φώκιες, Άφυτο, Καλλιθέα και Ποτίδαια και σε περίπου δύο ώρες θα έχει αποκατασταθεί πλήρως η ηλεκτροδότηση στην περιοχή. Ο δρόμος Ποτίδαιας - Νέας Φώκιας, όπου γίνονταν οι εργασίες αποκατάστασης, έχει δοθεί πλέον στην κυκλοφορία.

Οι τεχνικοί του ΑΔΜΗΕ

Οι τεχνικοί του ΑΔΜΗΕ σε γερανό για την αποκατάσταση της βλάβης στον πυλώνα

Παράλληλα και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας επιβεβαίωση ότι η ηλεκτροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί σε όλο τον νομό μέχρι σήμερα αργά το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ