Πολιτική

Αποκάλυψη: Βαρουφάκης και Βελόπουλος υπήρξαν ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Βελόπουλος ήταν και οργανωμένος στο κόμμα!

Ενδιαφέρον παρασκήνιο από την εκδήλωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, στο Προεδρικό Μέγαρο, «μετέφερε» η στήλη «Βηματοδότης».

Ειδικότερα, σύμφωνα με την παραπολιτική στήλη του «Βήματος», στο Κιόσκι του Προεδρικού Μεγάρου και στον διάλογο που είχαν οι αρχηγοί των κομμάτων αποκαλύφθηκε πως οι Γιάνης Βαρουφάκης και Κυριάκος Βελόπουλος κάποτε υπήρξαν ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα, όπως γράφει- μεταξύ άλλων- ο Βηματοδότης:

«…το περίφημο Κιόσκι του Προεδρικού Μεγάρου, στη γιορτή της Δημοκρατίας, γέμισε από Πασόκους. Οχι δεν ήταν μόνο η Φώφη Γεννηματά, που καμάρωνε μεν ακούγοντας τους Βελόπουλο και Βαρουφάκη να δηλώνουν ότι κάποτε υπήρξαν ΠαΣοΚ, πλην όμως ένιωθε (και το παρατηρούσες στο πρόσωπό της) μια ικανοποίηση που το ΠαΣοΚ απαλλάχθηκε από αυτούς τους δύο».

Οπως λέει ο Βηματοδότης, «ο μόνος που χαιρόταν να ακούει τον Βελόπουλο να λέει πως ήταν ΠαΣοΚ δεν ήταν άλλος από τον Αλέξη Τσίπρα. Οταν ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης τού εξηγούσε πώς έγινε ΠαΣοΚ (και ήταν μάλιστα οργανωμένος) αλλά και πώς έφυγε, ο κ. Τσίπρας γελούσε. Και με τι νομίζετε ότι γέλασε πιο πολύ; Οταν άκουσε τον κ. Βελόπουλο να λέει ‘’έφυγα από το ΠαΣοΚ όταν κατάλαβα ότι έκλεβαν’’. Εκεί να δείτε γέλιο ο κ. Τσίπρας».

Και συνεχίζει:

«Η επόμενη εξομολόγηση του στόρι «ήμουν και εγώ ΠαΣοΚ» ήρθε από τον Γιάνη Βαρουφάκη. Στην αρχή έλεγε στον Δ. Κουτσούμπα πως ήταν ΚΚΕ, όχι όμως Ελλάδος αλλά… Λονδίνου, και εν συνεχεία αποκάλυψε και αυτός ότι ήταν ΠαΣοΚ. Αλλά δεν του άρεσε, ήθελε το ΚΚΕ (που ψήφισε), όχι όμως το ΚΚΕ του Περισσού (και του Χαρίλαου Φλωράκη), και έτσι πήγε στο Λονδίνο και γράφτηκε στην ΚΝΕ.

Ύστερα απ’ αυτό δικαίως η Φώφη Γεννηματά είπε πως «ήμαστε όλοι κάποτε ΠαΣοΚ» με τον κ. Κουτσούμπα να λέει ''εμένα βγάλτε με έξω από το ΠαΣοΚ''. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, ακούγοντας όλα αυτά περί ΠαΣοΚ και περί Πασόκων, ευχήθηκε στη Φώφη γρήγορη ανάσταση».

Καταλήγει ο "Βηματοδότης" αναφερόμενος στον αδερφό του Βελόπουλου:

«Πάντως όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν τον κ. Βελόπουλο να λέει ότι έχει έναν αδελφό που ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Τον ρώτησαν εάν αυτό συνέβη πριν από χρόνια: ‘’Οχι, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου στην Α’ Θεσσαλονίκης’’ ήταν η απάντησή του. Η επόμενη ερώτηση ήταν ‘’Είχε άλλο όμως επίθετο;’’, αλλά ο κ. Βελόπουλος τους ενημέρωσε ότι έχουν το ίδιο επίθετο, έκαναν μάλιστα μαζί και ραδιοφωνική εκπομπή».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...