Κοινωνία

Αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ ζητά η οικογένεια της 8χρονης που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα

Δυσβάσταχτα τα ιατρικά έξοδα για την οικογένεια - Η θεραπεία του κοριτσιού θα είναι δύσκολη και χρονοβόρα

Αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ ζητά η οικογένεια της 8χρονης Αλεξίας, η οποία τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα το Πάσχα, στο χωριό Θεσπιές, στη Θήβα.

Η οικογένεια της 8χρονης έχει ξεκινήσει δικαστική μάχη για τις αστικές αποζημιώσεις. Η διαδικασία πήρε σήμερα αναβολή λόγω ασθενείας του συνηγόρου της πλευράς του 54χρονου, ο οποίος έριξε την αδέσποτη σφαίρα.

Το 1 εκατ. ευρώ αφορά σε δέσμευση της περιουσίας του δράστη, ούτως ώστε εάν η αγωγή και η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ευδοκιμήσουν, να καλυφθεί η αποθεραπεία της Αλεξίας που θα είναι μακρά μέχρι το συγκεκριμένο ποσό, όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Μήτσαινας σε δηλώσεις του στο STAR.

«Χρειάζονται μεγάλα κονδύλια για να ανταπεξέλθει η οικογένεια στα ιατρικά έξοδα. Η αποθεραπεία της θα είναι πάρα πολύ δύσκολη με πάρα πολύ καιρό και πάρα πολύ εξειδικευμένο προσωπικό» «Τα έξοδα της νοσηλείας είναι τεράστια. Οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι θα χρειαστεί να μεταβεί στις ΗΠΑ και το κόστος είναι δυσβάσταχτο» συνέχισε ο δικηγόρος.

Καθηλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου η 8χρονη

Σημειώνεται πως η 8χρονη Αλεξία παραμένει καθηλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται συνεχώς οι γονείς της.

«Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Χτυπήθηκε από σφαίρα από βαρύ πυροβόλο όπλο. Αυτός ο άνθρωπος δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανε την ημέρα του Πάσχα», λέει ο πατέρας της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Η Αλεξία βρισκόταν στην αυλή, 500 μέτρα από το άλλο χωριό. Η μέρα του Πάσχα είναι για να γλεντάει ο κόσμος, αυτός είναι εγκληματίας με τέτοιο βαρύ όπλο. Πρέπει να πάει για κακούργημα, δεν είναι πλημμέλημα. Η σφαίρα δεν είναι αδέσποτη, όταν την ρίχνεις πάντα κάπου πάει», συνέχισε ο πατέρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...