ΗΠΑ

Απίστευτο! Πάνω από 600.000 Αμερικανοί θέλουν να εισβάλλουν στην «Περιοχή 51» για να δουν τους "κρυμμένους" εξωγήινους!-Εικόνες

Πάνω από μισό εκατομμύριο Αμερικάνοι απειλούν με μαζική έφοδο στην "Περιοχή" γιατί θεωρούν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κρύβει εκεί τους εξωγήινους!

Πάνω από 600.000 Αμερικανοί υπογράφουν την πρόσκληση για μαζική έφοδο στην «Περιοχή 51», στην οποία στεγάζεται στρατιωτική βάση των ΗΠΑ.

Η μυστικότητα της συγκεκριμένης περιοχής συμβάλλει στο να «φουντώνουν» θεωρίες συνωμοσίας περί ύπαρξης εξωγήινων, ή για Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων. Μάλιστα, τη σεναριολογία φουντώνει το γεγονός ότι η συγκεκριμένη περιοχή έχει χρησιμοποιηθεί ως «φόντο» σε πολλές εκπομπές.

«Εισβάλλετε στην Περιοχή 51. Δεν μπορούν να μας σταματήσουν όλους» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο διοργανωτές καλούν όσους υπογράφουν να συναντηθούν στο τουριστικό αξιοθέατο Area 51 Alien Center, για να συντονίσουν την είσοδο και να δουν όλοι μαζί τους εξωγήινους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...