Κόσμος

Απίστευτο: Ετσι πήγε να περάσει την κοκαΐνη από το αεροδρόμιο (εικόνες)


Ένα απίστευτο περιστατικό στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης έγινε στο τέλος στο Ιουνίου, ωστόσο γνωστοποιήθηκε σήμερα από την ισπανική αστυνομία.

Ένας Κολομβιανός συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο, όταν εντοπίστηκε μισό κιλό κοκαΐνης κάτω από το… υπερμέγεθες περουκίνι του!

Μόλις έφτασε στη Βαρκελώνη από την Μπογοτά, ο άνδρας προσέλκυσε την προσοχή των αστυνομικών επειδή φαινόταν νευρικός και είχε ένα υπερμέγεθες περουκίνι κάτω από το καπέλο του. Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πακέτο κολλημένο στο κεφάλι του, το οποίο περιείχε κοκαΐνη αξίας 30.000 ευρώ.

«Δεν υπάρχει όριο στην εφευρετικότητα των λαθρεμπόρων ναρκωτικών, προκειμένου να περάσουν από τους ελέγχους», επεσήμανε η αστυνομία.

Η ανακοίνωσή της περιελάμβανε και μια φωτογραφία του μεσήλικα άνδρα, ο οποίος εξακολουθούσε να φορά το περουκίνι, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητά του.
https://twitter.com/policia/status/1151062667341094912?ref_src=twsrc%5Etfw

Πάνω από 100 κιλά κοκαΐνης κατασχέθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαρκελώνης το 2018.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...