Κόσμος

Απίστευτο βίντεο: Πιλότος σηκώνει αεροπλάνο ένα μέτρο πριν αγγίξει το διάδρομο προσγείωσης και μας...κόβει την ανάσα!

Μία δύσκολη- την δυσκολότερη ίσως - "μανούβρα" υποχρεώθηκε να κάνει ο πιλότος αυτού του αεροσκάφους, καθώς ο καιρός δεν του επέτρεψε να προσγειωθεί.

To παρακάτω βίντεο είναι εντελώς ακατάλληλο για όσους φοβούνται τις πτήσεις και τα αεροπλάνα, καθώς απεικονίζει μια πραγματικά δραματική στιγμή.

Στο βίντεο αεροπλάνο Boeing 777 ετοιμάζεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Χρόνινγκεν στην Ολλανδία όταν, σε ύψος μόλις τρία μέτρα από το διάδρομο, ο πιλότος το ξανασηκώνει, ακυρώνοντας την προσγείωση.

 

https://youtu.be/Vaqe3JgDNVE

Η συγκεκριμένη μανούβρα, γνωστή ως «go around» θεωρείτε ως μια από τις δυσκολότερες για πιλότους πολιτικών αεροσκαφών και, ως εκ τούτου, εξαιρετικά σπάνια, καθώς συμβαίνει μια φορά στις 1.000 πτήσεις.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, φαίνεται ότι ο κακός καιρός και ο βρεγμένος διάδρομος στο αεροδρόμιο του Χρόνινγκεν υποχρέωσαν τον πιλότο να προβεί σε αυτή την δύσκολη κίνηση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...