Αθλητισμός

Απίστευτη τραγωδία : Γνωστός Ολυμπιονίκης σκότωσε το ενός έτους βρέφος του τη μέρα των γενεθλίων του

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν τα γενέθλια του ενός έτους γιου γνωστού αθλητή στην Αυστραλία, ο οποίος σκότωσε το βρέφος με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της οικογένειας.

Στο σπίτι της οικογένειας
Σύμφωνα και με τα δημοσιεύματα, ο 36χρονος Ισαάκ Ντιαμοά παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον γιο του σε τροχαίο που σημειώθηκε στο σπίτι της οικογένειας, στο προάστιο Γκριν Βάλεϊ, στο Σίδνεϋ.

Η οικογένεια ετοιμαζόταν να γιορτάσει τα γενέθλια του μικρού Τζόσια όταν ο 6ος Ολυμπιονίκης πατέρας του αναχώρησε από το σπίτι για να αγοράσει προμήθειες για τη γιορτή.

Ο 36χρονος Ολυμπιονίκης (δεξιά) με φίλο του, τη σύζυγό του και τον άτυχο Τζόσια (στην αγκαλιά του φίλου του)

Δυστυχώς, όμως, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, πέρασε με το αμάξι πάνω από το κορμάκι του γιου του.

Εχουν υποστεί σοκ
Το άτυχο παιδάκι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Λίβερπουλ αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη για τη ζωή του.

Σοκ έχουν υποστεί τα μέλη της οικογένειας και ο πατέρας του βρέφους, από τον οποίο ελήφθησαν δείγματα αίματος και ούρων για να γίνουν αναλύσεις.

Ο ίδιος δεν είχε τη δυνατότητα να εξηγήσει στην αστυνομία τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος εξαιτίας του σοκ που έχει υποστεί, γράφει η The Sunday Telegraph.

Οπως, πάντως, μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης στην Αυστραλία, το τραγικό συμβάν αντιμετωπίζεται από τις Αρχές ως δυστύχημα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...