Κοινωνία

Ανήλικοι... «νονοί» πουλούσαν προστασία σε 13χρονο στο Αγρίνιο!

Εκκολαπτόμενοι «νονοί» αποδείχθηκαν ένας 17χρονος αλλοδαπός μαζί με έναν συνομήλικό του Έλληνα και ένα 13χρονο αγόρι, οι οποίοι είχαν βάλει στο στόχαστρό τους έναν άλλο 13χρονο από το Αγρίνιο και τον εκβίαζαν συστηματικά με απειλές και με την υποτιθέμενη παροχή... «προστασίας»!

Οι «άγουροι» δράστες είχαν κάνει κόλαση τη ζωή του άτυχου πιτσιρίκου επί δυο ολόκληρες εβδομάδες, καθώς από τις 24 Ιουνίου ως την περασμένη Κυριακή τον απειλούσαν πως θα τον χτυπούσαν αν δεν τούς έδινε χρήματα ή προφασίζονταν πως θα τον... προστάτευαν από πιθανή επίθεση άλλων νεαρών «νταήδων»! Με τις μεθόδους «επαγγελματιών» εκβιασμών, είχαν καταφέρει να του αποσπάσουν το συνολικό ποσό των 305 ευρώ.

Ωστόσο, το 13χρονο παιδί δεν άντεξε να ζει υπό το καθεστώς φόβου, ενημέρωσε τους γονείς του και μαζί κατήγγειλαν όσα υπέμενε. Το απόγευμα της Κυριακής αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν 17χρονο και να τον συλλάβουν, ενώ αναζητούν τους άλλους δύο συνεργούς του. Σε βάρος και των τριών, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου άσκησε δίωξη για εκβίαση και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...