Κοινωνία

Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το διαλυμένο αυτοκίνητό του-Εικόνες

Σκληρές εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο που έχασε τη ζωή του ο 23χρονος γιος επιχειρηματία καταστημάτων παιχνιδιών.

Το καπό έχει τσαλακωθεί σαν ένα κομμάτι χαρτί, ενώ ο κινητήρας έχει εξαφανιστεί και το παρμπρίζ έχει γίνει θρύψαλα

Αυτοψία στο τρακαρισμένο αυτοκίνητο αλλά και στο σημείο που έχασε την ζωή του σε έναν δρόμο καρμανιόλα στον Άγιο Στέφανο ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, έκανε ο πραγματογνώμονάς της Τροχαίας Κηφισιάς.

Το μπροστινό μέρος του οχήματος έχει διαλυθεί από την σφοδρή σύγκρουση με το δένδρο που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο στην Λεωφόρο Τραπεζούντος. Το καπό έχει τσαλακωθεί σαν ένα κομμάτι χαρτί, ενώ ο κινητήρας έχει εξαφανιστεί και το παρμπρίζ έχει γίνει θρύψαλα. Μέσα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου οι πυροσβέστες με δυσκολία απεγκλώβισαν το σώμα του 23χρονου που όπως όλα δείχνουν η τελευταία του σκέψη ήταν να μη χτυπήσει άλλον άνθρωπο. Σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, οι εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητο του 23χρονου είναι συγκλονιστικές.

Η τροχαία Κηφισιάς θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την μαρτυρία του οδηγού του προπορευόμενου αυτοκινήτου στην Τραπεζούντος ο οποίος επιχείρησε να στρίψει στην οδό Παύλου Μελά, όταν άκουσε τον τρομακτικό ήχο της πρόσκρουσης στο δένδρο.

Ο πραγματογνώμονας θα εξετάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια με εξαιρετική προσοχή και ακρίβεια.

[gallery columns="1" size="full" ids="6783133,6783134,6783135"]τροχαίο, Αλέξανδρος Ζαχαριάς

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...