Αθλητισμός

Αγώνας μπέιζμπολ μετατράπηκε σε αρένα - Η στιγμή που άναψαν τα αίματα (βίντεο)


Η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων του Πίτσμπουργκ με το Σινσινάτι βρήκε νικήτρια την πρώτη για το πρωτάθλημα μπέιζμπολ στις ΗΠΑ, αλλά η δεύτερη κέρδισε στις... μπουνιές

Οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων είναι πάντα... ιδιαίτεροι καθώς πρόκειται για ένα από τα ντέρμπι της κεντρικής περιφέρειας της λίγκας.

Μόνο που αυτή τη φορά τα όρια ξεπεράστηκαν και για ένα πεντάλεπτο το γήπεδο του μπέιζμπολ μετατράπηκε σε ρίνγκ με τους παίκτες των δύο ομάδων να εμπλέκονται σε έναν απίστευτο καβγά.

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο πριν το τέλος ο πίτσερ των Σινσινάτι Ρεντς, Αμίρ Γκάρετ, έγινε αλλαγή, αλλά αντί να κατευθυνθεί προς τον πάγκο της ομάδας του κινήθηκε προς τον πάγκο των αντιπάλων κι άρχισε να μοιράζει γροθιές!

https://youtu.be/qf2rds4Y6RM

Σε δευτερόλεπτα το σύνολο των παικτών βρέθηκε μπροστά από τον πάγκο των Πίτσμπουργκ Πάιρατς, χωρίς να μπορεί να διακρίνει κανείς ποιος προσπαθούσε να συμμετάσχει στη μάχη και ποιος προσπαθούσε να χωρίσει τους... πυγμάχους.

Τελικά μετά από πέντε λεπτά επανήλθε η ηρεμία με πέντε παίκτες των Ρεντς να αποβάλλονται και την πέτρα του σκανδάλου Αμίρ Γκάρετ να δηλώνει με απόλυτη ψυχραιμία: «Αυτό που έγινε δεν ήταν καλό για το άθλημα και η βία δεν έχει θέση στο μπέιζμπολ. Κάποιες φορές όμως φέρεσαι σκληρά κι αφήνεις τα συναισθήματα του να εκδηλωθούν».

Η επίθεση κι από μια άλλη οπτική γωνία

https://twitter.com/FlyByKnite/status/1156390428796579840?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...