Καιρός

Έγκαιρη προειδοποίησή του Σάκη Αρναούτογλου για τη φονική κακοκαιρία (βίντεο)

Από τις αρχές της εβδομάδας προειδοποιεί συνεχώς ο Σάκης Αρναούτογλου για όσα επρόκειτο να συμβούν και τελικά συνέβησαν από τη μανία της φύσης σε σχέση με την επιδείνωση του καιρού, που είχε ως αποτέλεσμα το μπουρίνι να προκαλέσει το θάνατο έξι ανθρώπων στην Χαλκιδική.

 

Ο ίδιος έγραψε σχετικά με όσα είχε πει στη σελίδα του στο Facebook, ποστάροντας και το σχετικό βίντεο με τις προειδοποιήσεις του. Μάλιστα, τονίζει πως υπάρχει πιθανότητα για νέα έντονα καιρικά φαινόμενα και την ερχόμενη Κυριακή:

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ:

«Περί ερωτημάτων σας όσον αφορά στην έγκαιρη πρόβλεψη της φονικής κακοκαιρίας στη βόρεια Ελλάδα!

Για εκείνους που αναρωτιούνται αν η αποψινή φονική κακοκαιρία είχε ΕΓΚΑΙΡΑ και ΕΓΚΥΡΑ προβλεφθεί θα ήθελα να τους πω ότι στην ΕΡΤ 3 (και δεν είναι η πρώτη φορά) είχε ΤΟΝΙΣΤΕΙ από προχθές όπως και στη σελίδα μου στο Facebook. Μάλιστα το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ" περιέγραψα με κάθε λεπτομέρεια την εξέλιξή της και τόνισα την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ της, αυτο δηλαδή που συνέβει τις βραδινές ώρες. Για του λόγου το αληθές, όλα αναφέρονται στο βίντεο (Την Τετάρτη το πρωί στις 10:30) μαζί και η πιθανότητα για έντονα καιρικά φαινόμενα και την ερχόμενη Κυριακή!

Ο καιρός χειμώνα - καλοκαίρι δεν έχει ωράριο για μένα φίλες και φίλοι εδώ και χρόνια τώρα..

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/videos/1270281876485175/

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ