Ρωσία

Su-34 καταστρέφει στόχους στο έδαφος με πυραύλους S-13 (βίντεο)

Ο επίσημος τηλεοπτικός σταθμός του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Zvezda δημοσίευσε πλάνα από την εκπαίδευση πιλότων των Su-34, που συμμετείχαν σε άσκηση στην περιφέρεια Κουργκάν στα Ουράλια όρη. 

Σε ασκήσεις εξουδετέρωσης στόχων στο έδαφος συμμετείχαν έξι ρωσικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη Su-34 στη ρωσική περιφέρεια Κουργκάν, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Για να εξουδετερώσουν τους στόχους τους με πυραύλους, οι πιλότοι πραγματοποίησαν «βουτιά» από ύψος περίπου 2.000 μέτρων με ταχύτητα 700 χλμ. την ώρα, πριν εκτοξεύσουν τα βλήματα προς τους στόχους.

https://youtu.be/ao51elECZhI

Τα βομβαρδιστικά Su-34 αναπτύχθηκαν για να πραγματοποιούν επιθέσεις με ακρίβεια κατά επίγειων στόχων, αναφέρει το veteranos.gr.

Παράλληλα, είναι αρκετά ευέλικτα για να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους στον αέρα.

Πρόκειται για αεροσκάφη τέταρτης γενιάς με πλήθος προηγμένων συστημάτων, μεταξύ των οποίων το Jibini, το οποίο ουσιαστικά μπορεί να καταστήσει το βομβαρδιστικό, καθώς και τη μοίρα που το συνοδεύει, αόρατα στα ραντάρ του εχθρού.

https://youtu.be/8MjL0KQdFLU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης