Πολιτική

O Ρουμελιώτης τρολάρει τον Βελόπουλο για τις επιστολές του Ιησού: «Έχω την αυθεντική επιστολή της Μαγδαληνής» (βίντεο)

Με καύσιμο το χιούμορ διεξάγει την προεκλογική του εκστρατεία ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ρουμελιώτης, που είναι υποψήφιος με το ΜέΡΑ25 στη Β2 Αθήνας (Δήμοι Περιστερίου, Ιλίου, Αιγάλεω, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας).

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ "Σήμερα" του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου ο επί χρόνια δημοσιογράφος της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και του enallaktikos.gr αποκάλυψε ότι... έχει στα χέρια του επιστολή της Μαρίας Μαγδαληνής προς τον Ιησού Χριστό και ότι βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με το Βατικανό και τον Πάπα για να δωρίσει την επιστολή αυτή, έτσι ώστε η Ιταλία να πληρώσει ολόκληρο το χρέος της ύψους 1,4 τρις, το οποίο χρωστάει στους εξωγήινους...

Ο Ρουμελιώτης είπε μάλιστα ότι δεν θα δώσει ούτε δεκάρα τσακιστή από τα χρήματα που θα πάρει πουλώντας την αυθεντικότατη αυτή επιστολή για το χρέος της Ελλάδας.

"Γιατί αφού θέλετε να βγάλουμε τον Μητσοτάκη", είπε στους τηλεθεατές, "τότε πρέπει να ξεπληρώσουμε το χρέος με το σπαθί μας"...

Με δεύτερη επιστολή της, την οποία όπως είπε ο Ρουμελιώτης έχει επίσης στην κατοχή του, η Μαγδαληνή επικαλείται τον Έλληνα Θεό του Ολύμπου, Δία, ο οποίος είχε επαφές με πολλές θνητές, που γέννησαν τα παιδιά τους, τους ημίθεους. Άλλωστε, αναφέρει στη δεύτερη επιστολή της η Μαγδαληνή, σε όλες τις αρχαίες θρησκείες συνέβαινε το ίδιο.

Ο  δημοσιογράφος τόνισε ότι  δεν αστειευόταν και δεν κοροϊδεύει το κοινό, όπως άλλοι που ισχυρίζονται ότι έχουν τις αυθεντικές επιστολές του Ιησού Χριστού.

Δείτε εδώ το βίντεο στο 1:08:12: skaitv.gr/episode/enimerosi/simera

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ