Αθλητισμός

NBA: Πλήρωσε 101.015 δολάρια για τον τέταρτο τελικό

NBA: Παρών φώναξαν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι οποίοι στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών του NBA, επικράτησαν των Τορόντο Ράπτορς με 109-104.

Οι πρωταθλητές που είχαν δεχθεί τεράστια αμφισβήτηση, έδειξαν πως δεν τους επηρεάζει τίποτα και επέστρεψαν στη σειρά κάνοντας το 1-1 και φέρνουν πλέον τη σειρά στο Όκλαντ.

Το ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη σειρά είναι μεγάλο, όμως φαίνεται πως ένας φίλαθλος… το παράκανε.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, πλήρωσε 101.015 δολάρια για δύο courtside seats για να δει τον 4ο τελικό, που αντιστοιχεί σε 50.507,50 για την κάθε θέση!

https://twitter.com/darrenrovell/status/1135330476170854400

NBA: Η τηλεθέαση
Παράλληλα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα τηλεοπτικά νούμερα.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις, ένας στους πέντε Καναδούς παρακολούθησε από την τηλεόραση τον πρώτο τελικό του ΝΒΑ, μεταξύ Τορόντο Ράπτορς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, κάνοντας ρεκόρ τηλεθέασης όλων των εποχών για αγώνα μπάσκετ στη χώρα! Αντίθετα, στις ΗΠΑ, σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ 10ετίας!

Δύο είναι οι λόγοι σύμφωνα με το ESPN, με τον έναν να είναι ότι δεν παίζει ο ΛεΜπρον σε αυτούς και ο δεύτερος ότι οι Καναδοί δεν μπορούν να μετρηθούν.

Ο Άνταμ Σίλβερ σχολίασε: «Υπάρχει ένας ρεαλισμός σε αυτά τα νούμερα. Τα προσέχω. Προσέχω και τα νούμερα του Καναδά, που κάναμε ρεκόρ τηλεθέασης όλων των εποχών. Αναγνωρίζω ότι αλλάζει ο χάρτης της τηλεθέασης. Ξέραμε ότι θα πέσουμε με τον να μην έχουμε δύο αμερικάνικες ομάδες και είχαμε 8 χρόνια να στερηθούμε τον ΛεΜπρον».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ