Αθλητισμός

NBA: Αποφάσισε να μείνει free agent ο Κέβιν Ντουράντ

Ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Κέβιν Ντουράντ, καθώς δεν ενεργοποίησε την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς για το τελευταίο χρόνο της μεταξύ τους συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Ντουράντ για τη σεζόν 2019/20 προέβλεπε απολαβές 31.500.000 δολαρίων, ωστόσο ο Ντουράντ τα αρνήθηκε και οι πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται μαζί με τον ατζέντη του στη Νέα Υόρκη, εξετάζοντας τα δεδομένα για το μέλλον του.

Οι Νετς αποτελούν ισχυρό φαβορί για την απόκτηση του Αμερικανού σμολ φόργουορντ, που ολοκλήρσε τη σεζόν 2018/19 με μέσους όρους 26 πόντων από 59% στο δίποντο, 35% στο τρίποντο και 89% στις βολές, μαζί με 6.4 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ και 1.1 μπλοκ ανά 34.6 λεπτά συμμετοχής σε 78 αγώνες.

Ωστόσο, τραυματίστηκε σοβαρά στο αχίλλειο τένοντα στη διάρκεια των τελικών με τους Ράπτορς κι ενδέχεται να μείνει εκτός δράσης για ολόκληρη την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...