Αθλητισμός

Champions League: Εξαφανισμένος οπαδός της Λίβερπουλ βρέθηκε να κοιμάται στον δρόμο, «τύφλα» στο μεθύσι

Οι συγγενείς του Μακόλεϊ Νέγκους βίωσαν ώρες αγωνίας από το βράδυ του Σαββάτου, αφού ο 22χρονος οπαδός της Λίβερπουλ -που βρέθηκε στη Μαδρίτη για τον τελικό του Champions League- δεν έδινε σημεία ζωής. Τα πράγματα όμως ήταν τελικά πολύ πιο απλά...

Ο Μακόλεϊ Νίγκους δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από το βράδυ τελικού του Champions League, με την οικογένεια του να απευθύνεται στην ισπανική αστυνομία και την αγγλική πρεσβεία, προκειμένου να τη βοηθήσουν για να βρεθεί ο 22χρονος οπαδό της Λίβερπουλ.

Η υπόθεση όμως δεν ήταν τελικά το… θρίλερ που όλοι φοβήθηκαν. Ο Νέγκους πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου (01.06.2019) μαζί με χιλιάδες άλλους φίλους της Λίβερπουλ την κατάκτηση του Champions League καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και οι αρχές της Μαδρίτης τον εντόπισαν τα χαράματα της Κυριακής σε άθλια κατάσταση, να κοιμάται ημίγυμνος στην οδό Γκόγια.

Όπως αναφέρουν πηγές της ισπανικής Αρχές, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, αλλά ο μεθυσμένος οπαδός της Λίβερπουλ όχι μόνο δεν τη δέχθηκε, αλλά τους επιτέθηκε, προκαλώντας τους τραύματα πριν τον συλλάβουν και τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα της Σαλαμάνκα.

Ο Άγγλος οπαδός ήταν τόσο μεθυσμένος, που στην κατάθεση που δήλωσε πως τον λένε ΜαΚάλεν. Τελικά, σήμερα αφού συνήλθε, ο 22χρονος έδωσε το κανονικό του όνομα κι έτσι ενημερώθηκαν και οι συγγενείς του… Πάντως, ο Νίγκους δεν έχει ξεμπερδέψει με τις Αρχές της Ισπανίας, αφού κατηγορείται για την επίθεση τους αστυνομικούς και θα περάσει από δίκη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ