ΗΠΑ

93χρονος βετεράνος φλέρταρε τη Μελάνια μπροστά στον Τραμπ - Η αντίδραση του Αμερικανού Προέδρου (βίντεο)

Τα έβαλε με τους Γερμανούς κατά τη διάρκεια της απόβασης στη Νορμανδία, σιγά που θα... κόμπλαρε μπροστά στον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Τόμας Κάθμπερτ, ένας 93χρονος βετεράνος πολέμου, ο οποίος συμμετείχε στην περίφημη D-Day των συμμαχικών δυνάμεων στις 6 Ιούνιου 1944, δεν δίστασε να φλερτάρει την πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών ενώπιον του πλανητάρχη.

Λίγο μετά την τελετή για την 75η επέτειο από την απόβαση στη Νορμανδία, όπου βρέθηκε και ο πρόεδρος της ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ακολούθησε συνάντηση των ηγετών των συμμαχικών δυνάμεων με τους επιζώντες ήρωες εκείνης της ιστορικής ημέρας. Κι ο ηρωικός Κάθμπερτ, παρά τα 93 χρόνια του, κοίταξε κατάματα την απαστράπτουσα και πάντοτε εντυπωσιακή Μελάνια Τραμπ.

«Είναι τιμή μου που σας γνωρίζω κύριε πρόεδρε» είπε ο Κάθμπερτ απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος ανταπάντησε: «Πιστέψτε με, η τιμή είναι δική μου. Σας ευχαριστούμε πολύ. Πολεμήσαμε καλά από κοινού». Τότε ο γερόλυκος, κοιτάζοντας προς την Μελάνια, ρώτησε τον Τραμπ: «Κι αυτή, είναι η σύζυγός σας;». Η Μελάνια ευγενικά άπλωσε το χέρι της λέγοντας: «Γεια σας, πώς είστε; Χαίρομαι που σας γνωρίζω».

Και τότε ο 93χρονος, κρατώντας το χέρι της Μελάνια, είπε προς τον Τραμπ: «Αν ήμουν 20 χρόνια νεότερος...». Οι Τραμπ φάνηκε να το διασκεδάζουν, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να λέει χαμογελώντας στον Κάθμπερτ: «Μπορείτε να τα καταφέρετε»...

Δείτε το απολαυστικό video:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης