Κοινωνία

Υπόθεση Λαγούδη: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση - «Φιλιά στην ανήλικη κορούλα σου» (Βίντεο)

Η υπόθεση δεν έχει κλείσει καθώς έρχονται στο φως διαρκώς νέες εξελίξεις.

Η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της, στις 8 Ιανουαρίου του 2018 και από τότε η υπόθεση θρίλερ επανέρχεται ξανά και ξανά στο προσκήνιο. Η 44χρονη μητέρα αυτοκτόνησε ή κάποιοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό της και την σκότωσαν; Σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν να απαντήσουν αστυνομικοί και ειδικοί εμπειρογνώμονες, χωρίς ακόμα να έχουν καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα.

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη θα καταθέσει μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων. Σύμφωνα με το Star Channel ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη αναμένεται να καταθέσει μηνύσεις σε όλους όσους απείλησαν την οικογένεια έπειτα από τον θάνατο της γυναίκας.

Πρόκειται για 4 πρόσωπα -τρεις γυναίκες και έναν άντρα-, τα ονόματα των οποίων έχουν δοθεί ήδη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Τους απείλησαν, όπως λέει, προκειμένου να σταματήσει η έρευνα για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας στη Λίμνη Τριχωνίδα με μηνύματα όπως: «Ξέρουμε που μένεις», «θα μας δεις μπροστά σου», «φιλιά στην ανήλικη κόρη».

Η οικογένεια υποψιάζεται ότι πίσω από τις απειλές κρύβονται πρόσωπα που έχουν σχέση με το περιβάλλον των υπόπτων για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη.

Έφθασαν στο σημείο να βρίζουν αλλά και να εκφοβίζουν μέλη της οικογένειας. «Θα τους κυνηγήσω μέχρι τα βαθιά γεράματα» υποστηρίζει ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη.

Το χρονικό της πολύκροτης υπόθεσης
Η 44χρονη χήρα, μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας, 8 Ιανουαρίου 2018, μέσα στο αυτοκίνητό της, σε απόμερο σημείο, στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας.

Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και οι έρευνες, είχαν την πιο τραγική κατάληξη… Τελικά η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και είχε εγκαύματα στο σώμα της, κυρίως στα χέρια.

Από την πρώτη στιγμή, από την Αστυνομία υπήρχαν διαρροές για αυτοκτονία. Ένα σενάριο που όμως η οικογένεια της γυναίκας δεν έχει δεχτεί μέχρι σήμερα, παλεύοντας με όσα μέσα διαθέτει, να αποδείξει ότι ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη είναι δολοφονία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...