Οικονομία

Τσίπρας για Στουρνάρα: Θέλω να αγιάσω και δεν με αφήνετε (βίντεο)


Τη διαβεβαίωση ότι όλα όσα εξήγγειλε και εφαρμόζει η κυβέρνηση είναι εντός του δημοσιονομικού περιθωρίου που έχει συμφωνηθεί με τους εταίρους, έδωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο OPEN TV.

Πρόσθεσε δε, ότι η ΕΕ έχει ευθύνη γιατί υποεκτιμούσε μέχρι τώρα τις αποδόσεις των θετικών μέτρων. Επισήμανε, ακόμα, ότι δεν υπάρχουν κίτρινες κάρτες από την Κομισιόν γιατί η Ελλάδα έχει βγει από τα μνημόνια.

Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι ο Γιάννης Στουρνάρας έχει πέσει έξω σε όλες του τις προβλέψεις και πρόσθεσε ότι συγχέει τον θεσμικό του ρόλο με τις πολιτικές του απόψεις.

Κατά την συζήτηση όταν ο πρωθυπουργός ερωτήθηκε για τα περί «μαύρης τρύπας» που είπε ο κύριος Στουρνάρας, ο Αλέξης Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά, «θέλω να αγιάσω και δεν με αφήνετε», ενώ συμπλήρωσε «Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου» αφήνοντας σαφείς αιχμές για την στάση του κεντρικού τραπεζίτη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές