Αθλητισμός

Τρολάρει Φέντερερ ο Τσιτσιπάς: «Δεν είναι και τόσο δύσκολο να παίζεις μαζί του»

Στο καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού Interview, φιλοξενείται μεγάλη συνέντευξη του Στέφανου Τσιτσιπά.

Το καταξιωμένο περιοδικό, χαρακτηρίζει τον Έλληνα τενίστα “νέο, ωραίο και ανερχόμενο αστέρι του παγκοσμίου τένις”, με μεγάλη παρουσία στα social media ενώ γίνεται αναφορά στα μεγάλα χρηματικά έπαθλα που έχει ήδη κερδίσει ο Στέφανος, στη μέχρι τώρα καριέρα του.

Ο Τσιτσιπάς, έχει ήδη κερδίσει τους Big Three και σίγουρα το μέλλον του αναμένεται λαμπρό.

Για τις τρεις αναμετρήσεις με τον Φέντερερ φέτος, ο Τσιτσιπάς είπε: “Πάντα σκεφτόμουν ότι θα είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπίσω έναν τέτοιο παίκτη, όμως δεν φάνηκε δύσκολο για μένα να κάνω τα σωστά πράγματα στο court” είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας άσος ο οποίος μετά την φιλική ήττα στο Hopman Cup, κέρδισε τον Φέντερερ στον 4ο γύρο του Australian Open 2019.

Για την αύξηση της δημοφιλίας του και την παρουσία του στα social media, ο Στέφανος είπε: “Το τένις πλέον έχει να κάνει πολύ με την προσωπικότητα του τενίστα, έξω από το court, τις συνεντεύξεις. Πλέον ο τενίστας είναι ένα brand. Είναι σημαντικό να δείχνεις την προσωπικότητά σου και να λες στον κόσμο ποιος είσαι. Το ίντερνετ σου επιτρέπει να το κάνεις αυτό, να μοιράζεσαι εμπειρίες, ιστορίες και να παρουσιάζεις τον πραγματικό σου εαυτό στον κόσμο”

Για το αγωνιστικό του προφίλ, υπογράμμισε: “Είμαι ένας πολύ επιθετικός παίκτης. Δεν θέλω να χάσω τη φωτιά που καίει μέσα μου. Αυτό με εμπνέει. Όταν βγαίνω στο court να αντιμετωπίσω τον Τζόκοβιτς ή τον Ναδάλ, είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μένα. Όλα είναι θέμα πνευματικής δύναμης, να κάνεις τις σωστές επιλογές και να μην σκέφτεσαι δεύτερη φορά”

Για την αλυσίδα που φοράει στο λαιμό του, ο Τσιτσιπάς είπε: “Την αγόρασα από διακοπές στις Παρθένους Νήσους. Για κάποιον λόγο της έδωσα και όνομα. Την λέω Julius. Είναι πλέον συνένοχος στο έγκλημα. Ταξιδεύει μαζί μου παντού. Ακούγεται τρελό, αλλά τον νιώθω σαν φίλο στο στήθος μου. Κάποιον που μπορώ να εμπιστευτώ”

tennis24.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ