Πολεμικό Ναυτικό

Τραγωδία στις ΕΔ: Νεκρός σε τροχαίο αξιωματικός των ΟΥΚ

Ακόμη μία τραγωδία χτύπησε τις Ένοπλες Δυνάμεις καθώς  ένας στρατιωτικός των ΟΥΚ σκοτώθηκε σε τροχαίο το πρωί της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για Αρχικελευστή της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών, ο οποίος σκοτώθηκε στην Ελευσίνα. όταν το όχημά του ενεπλάκη σε τροχαίο, ενώ μετέβαινε στην υπηρεσία του.

Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού:

«Πρωινές ώρες Κυριακής 09 Ιουνίου 2019, ο Αρχικελευστής Μ.Κ. (Τ/ΠΜ) της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών, τραυματίστηκε θανάσιμα συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος στη Λεωφόρο Σχιστού Σκαραμαγκά, κατά την μετάβαση στην υπηρεσία του.

Ο υπαξιωματικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Θριάσιο» Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...