Κοινωνία

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Μοτοσικλετιστής παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με έναν ηλικιωμένο άνδρα να χάνει τη ζωή αφού παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσυκλέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας thestival.gr, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Πλαγιαρίου. Αναλυτικότερα, ο 35χρονος αναβάτης του δίκυκλου παρέσυρε τον 86χρονο άνδρα τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Σημειώνεται ότι προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θέρμης.

Φόβος και τα πατίνια στη Θεσσαλονίκη
Υπενθυμίζεται, ότι την Τρίτη (18/09) άλλο ένα περιστατικό που ευτυχώς δεν μετατράπηκε σε τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, τουρίστας που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι έπεσε με ορμή πάνω σε ηλικιωμένη γυναίκα παρασέρνοντάς την. Από τη σύγκρουση η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...