Κοινωνία

Τραγωδία στα Τρίκαλα Ημαθίας: Αυτοκτόνησε στο σπίτι του

Απαγχονισμένος στην αυλή του σπιτιού του στα Τρίκαλα Ημαθίας βρέθηκε ένας 38χρονος σήμερα το μεσημέρι. Τον αυτόχειρα εντόπισε ο πατέρας του ο οποίος κάλεσε αμέσως το 166 με τους διασώστες να προσπαθούν μάταια να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρόνος ήταν ανύπαντρος και είχε αποχωρήσει πριν λίγες μέρες από το εργοστάσιο της ΔΕΛΤΑ στο Πλατύ Ημαθίας που έκλεισε. Μάλιστα οι πληροφορίες τον θέλουν να είχε κάνει και χρήση του προνομιακού πακέτου εθελουσίας εξόδου που είχε εκπονήσει η εταιρεία.

Το εργοστάσιο όπου παράγεται το Γάλα Βλάχας Εβαπορέ προχώρησε σε αναστολή της λειτουργίας του πριν λίγες μέρες, όπως είχε ανακοινώσει η ΔΕΛΤΑ. Όπως τονίζονταν σε ανακοίνωση της εταιρείας, η μονάδα, που λειτουργεί εδώ και 45 χρόνια, «εμφανίζει μεγάλες ανάγκες κτιριακού και μηχανολογικού εκσυγχρονισμού. Η αντιμετώπιση της παραγωγικής διαδικασίας μελετάται από την εταιρεία και θα ενταχθεί σε επόμενα επενδυτικά πλάνα», ανέφερε η ΔΕΛΤΑ.

Στην ανακοίνωση σημείωνονταν πως σε ότι έχει να κάνει με τα στελέχη και τους εργαζομένους στο εργοστάσιο, η Διοίκηση της ΔΕΛΤΑ «θα αντιμετωπίσει το όλο θέμα με τη δέουσα πρόνοια όπως πάντα. Η εταιρία έχει εκπονήσει προνομιακό πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία και συμφωνία με τους εργαζομένους».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ