Πολιτική

Τραγικό προεκλογικό σποτ από την Παπακώστα - «Ο καληνυχτάκιας Κυριάκος με χώρισε με sms» (βίντεο)


Η Κατερίνα Παπακώστα σε ένα προεκλογικό σποτ - γράμμα στους ψηφοφόρους ενημερώνει για τη σχέση που είχε με τον Κυριάκο και κράτησε 15 ολόκληρα χρόνια. Αυτή η σχέση όπως τονίζει η ίδια ξεκίνησε ιδανικά: «Τα βρίσκαμε σχεδόν στα πάντα. Είχαμε ίδιες παρέες, ίδια ενδιαφέροντα και για ένα φεγγάρι δουλεύαμε στο ίδιο γραφείο. Είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά στο τέλος ήταν όλα καλά...»

Στη συνέχεια όμως η σχέση τους δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε κάτι για το οποίο την είχαν προειδοποιήσει οι φίλες της: «Οι φίλες μου με προειδοποιήσαν σε κάθε ευκαιρία πως ο Κυριάκος είναι αμετροεπής και ότι, μόλις του κάνουν τα γλυκά μάτια, θα με προδώσει Εγώ επέμενα πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Νααααα, Καιτούλα!!! Δεν ήξερες δεν ρώταγες?!?!?" Το μόνο που κατάφερα ήταν να αποξενωθώ από τους φίλους μου. Εξαιτίας του Κυριάκου. Πόσο αχάριστος, Θεέ μου»

Τέλος, η Κατερίνα Παπακώστα ενημερώνει και για το πως τελείωσε η σχέση της με τον Κυριάκο: «Με ένα sms!! Ναι παιδιά!! Με ένα sms και όχι σε εμένα, σε μία φίλη μου!!Το sms έλεγε χαρακτηριστικά: Περάσαμε πολύ ωραία μαζί, αλλά, δυστυχώς, δεν μου κάνεις. Ήρθε η ώρα να σε θέσω εκτός της ζωής μου».

Το γράμμα του βίντεο κλείνει με τον εξής τρόπο: «Και κάπως έτσι, ο φίλος σας ο Κυριάκος έγινε ένας ακόμη καληνυχτάκιας!!»

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkaterinapapakosta.gr%2Fvideos%2F312253863060500%2F&show_text=0&width=560

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...