Πολιτική

Το Twitter για το τέλος των ΑΝΕΛ: «Αντίο μεγάλο… τίποτα»


Πολλοί λένε -και μάλλον έχουν δίκιο- πως έχουν καταντήσει κλισέ οι λέξεις που χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, όταν θέλουν να περιγράψουν την ανελέητη σάτιρα που εξαπολύουν οι χρήστες των social media -και ειδικά του Twitter- σχολιάζοντας κάποιο ξαφνικό γεγονός (μείζον ή έλασσον) της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

«Πάρτι», «ξεσάλωσαν», «χαμός», «γλέντι» κλπ.

Η περίπτωση της είδησης πως οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να πάρουν μέρος στις εθνικές εκλογές, ωστόσο, είναι τελείως διαφορετική. Κι αυτό γιατί τα εξόχως ειρωνικά σχόλια που ακολούθησαν την ανακοίνωση της απόφασης του Πάνου Καμμένου αναμειγνύονται με πικρές διαπιστώσεις για τον θλιβερό βίο και πολιτεία ενός κόμματος που πάτησε στα πιο ταπεινά ένστικτα των Ελλήνων για να γεννηθεί και να κυβερνήσει εκμεταλλευόμενο την χειρότερη κρίση πυο πέρασε η χώρα στην μεταπολίτευση.

Οι πάλαι ποτέ… ορμητικοί Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου δεν πρόκειται να κατέβουν στις επικείμενες εκλογές, μια εξέλιξη κυριολεκτικά αναμενόμενη μετά το ισχνό 0,8% που έλαβαν στις ευρωεκλογές του Μαϊου.

Ακόμα πιο αναμενόμενο ήταν όμως αυτό ακριβώς το ποσοστό, αν αναλογιστεί κανείς τα «επαναστατικά λάβαρα» που σήκωσαν οι ΑΝΕΛ από την ημέρα της δημιουργίας τους και τους ηρωικούς -διανθισμένους με χυδαιολογίες- δεκάρικους που εξαπέλυε με κάθε ευκαιρία ο Πάνος Καμμένος, σε αντιδιαστολή με την «πεζή» πραγματικότητα ενός κόμματος πασπαρτού, ενός αρχηγού ο οποίος ήταν ικανός να κάνει το ακριβώς αντίθετο από εκείνο που ορκιζόταν πως δεν πρόκειται να κάνει την αμέσως προηγούμενη στιγμή, διατηρώντας αμετάβλητο το ίδιο άτεγκτο ύφος του δήθεν αδιάφθορου πατριώτη.

Με όλα αυτά ως δεδομένα, τελικά όσα γράφουν οι χρήστες του Twitter για το… άδοξο τέλος των ΑΝΕΛ, και λίγα είναι…
https://twitter.com/FriendofIiberty/status/1137685175859654656?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/SakisBeis/status/1137683453045039104?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/PatisetoKim/status/1050999114601811969?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/NPatakiaras/status/1137703860783521794?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/energos_politis/status/1137678905274507264?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...