Τεχνολογία

Το πιο απλό κόλπο με το κινητό που... κανείς δεν γνωρίζει

Είναι απλό, εύκολο αλλά οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν.

Τα τελευταία χρόνια τα κινητά τηλέφωνα, πέρα του ότι έχουν αντικαταστήσει τους υπολογιστές (για τα βασικά πράγματα), έχουν κάνει και στην... άκρη τις φωτογραφικές μηχανές.

Σχεδόν όλοι τραβάμε φωτογραφίες με κινητά μας αλλά η αλήθεια είναι πως σε κάποιους λείπει το «κλικ» και εννοούμε την αίσθηση του κουμπιού τη στιγμή που κάνουμε την λήψη.

Ουσιαστικά πατάμε τη νοητό κουμπί που βγάζει πάνω στην οθόνη του κινητού μας, κάτι που δεν βολεύει αρκετούς, ειδικά στις σέλφι φωτογραφίες.

Κι όμως. Και στις Android, και στις Windows, αλλά και στις Apple iPhone συσκευές, υπάρχει η δυνατότητα να βγάλεις μια φωτογραφία με φυσικό κουμπί.

Τα δυο κουμπιά που αυξομειώνουν την ένταση του ήχου, όταν βέβαια είναι ανοιχτή η εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής, σου δίνουν περίπου την αίσθηση του παλιού καλού «κλικ». Και θα συμφωνήσουμε. Είναι πιο πρακτικά από το κουμπί της οθόνης...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...