Αθλητισμός

Τον «φλέρταρε» ο Παναθηναϊκός, κλείνει στον Ολυμπιακό ο Σιαμπάνης

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός από τον Ολυμπιακό, που είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μάριο Σιαμπάνη, "πελάτη" των Τζόρτζεβιτς- Νινιάδη, ώστε να πλαισιώσει τον βασικό Σα.

Ο Ολυμπιακός κινείται μεταγραφικά σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα αφού εκτός των Μπεργκ, Σεμέδο που είναι πάντα σε πρώτο πλάνο για τη ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, παράλληλα "δουλεύει" και άλλες υποθέσεις. Ακόμη και σε θέσεις πως έως τώρα δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Όπως, για παράδειγμα, αυτή του μπακ απ του Ζοσέ Σά, ο οποίος από ο τι φαίνεται, κι από τις εξελίξεις, θα πάρει σπίτι του τα... γάντια του βασικού.

Μια εξ αυτών είναι και η κρούση στους εκπροσώπους του 20χρονου ταλαντούχου γκολκίπερ, Μάριου Σιαμπάνη, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ στις 30 Ιουνίου και είναι γνωστό εδώ και μήνες πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι πληροφορίες του sport24.gr, αναφέρουν πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ήδη μιλήσει με τους Τζόρτζεβιτς - Νινιάδη για το ενδεχόμενο ο Σιαμπάνης να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους και να πλαισιώσει και αυτός τους γκολκίπερ της ομάδας του Πειραιά.

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα οι σχέσεις με τους Τζόρτζεβιτς - Νινιάδη να είχαν ψυχρανθεί λόγω Γιαννιώτη αλλά δεν αποκλείεται η υπόθεση Σιαμπάνη να τους φέρει και πάλι πιο κοντά.

Ο Σιαμπάνης ο οποίος έχει γεννηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου 1999 εδώ και μια εβδομάδα βρίσκεται στην Αθήνα και μετέχει στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων που προετοιμάζεται στον Άγιο Κοσμά για το φιλικό με την Γεωργία και το πρώτο επίσημο ματς με το Σαν Μαρίνο στις 9/6. Οπότε δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να έγιναν και οι τελικές συζητήσεις με τις δυο πλευρές να έχουν έρθει κοντά σε συμφωνία.

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο διάστημα ο 20χρονος γκολκίπερ είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού αλλά εδώ και δέκα μέρες ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, Νίκος Νταμπίζας, είχε "κάψει" το συγκεκριμένο όνομα και οι πληροφορίες λένε πως οι πράσινοι κινούνται για έναν γκολκίπερ που θα είναι πιο έμπειρος.

Όσο για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σιαμπάνη να σημειώσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι ερυθρόλευκοι δείχνουν ενδιαφέρον για τον 20χρονο κίπερ καθώς και πριν περίπου τρία χρόνια και πάλι είχαν βάλει στο στόχαστρο τους τον γκολκίπερ που άνηκε στον ΠΑΟΚ και η ομάδα της Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο του 2017 του είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του δίνοντας του το υψηλότερο συμβόλαιο νεαρού ποδοσφαιριστή στην ομάδα.

Άλλωστε τότε ο Σιαμπάνης με τις εμφανίσεις του στο Youth League και την Εθνική είχε αναγκάσει και τους σκάουτ της Μάντσεστερ Σίτι να ασχοληθούν με την περίπτωση του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...