Αθλητισμός

Τελικός Champions League: Αυτές τις ενδεκάδες κατεβάζουν οι δύο ομάδες

Σε λίγη ώρα ξεκινά ο μεγάλος τελικός του Champions League στη Μαδρίτη και οι ομάδες έχουν ανακοινώσει τις εντεκάδες τους.

Τότεναμ και Λίβερπουλ διεκδικούν απόψε στη Μαδρίτη τον τίτλο του Champions League, έχοντας φτάσει στον μεγάλο τελικό μετά από δύο μεγάλες ανατροπές, που έδωσαν στους φιλάθλους εξαιρετικές συγκινήσεις. Οι ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν και απόψε μια μεγάλη βραδιά, ένα συναρπαστικό παιχνίδι που θα τους κρατήσει καθηλωμένους.

Οι δύο προπονητές, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Γιούργκεν Κλοπ κατέστρωσαν τα πλάνα τους και πριν από λίγο ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες τους, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι δύο παίκτες -ένας για κάθε ομάδα- που ήταν αμφίβολοι στη θέση του σέντερ φορ, δηλαδή οι Χάρι Κέιν και Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Η Τότεναμ θα ξεκινήσει με τους Γιορίς, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Φερτόνχεν, Ρόουζ, Σισοκό, Γουίνκς, Άλι, Έρικσεν, Σον και Κέιν. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Γκατσανίγκα, Φορμ, Σάντσες, Φόιτ, Ντέιβις, Οριέ, Ντάιερ, Γουόκερ-Πίτερς, Γουανιάμα, Μόουρα, Λαμέλα και Γιορέντε.

Από την άλλη μεριά, η Λίβερπουλ θα έχει βασικούς τους εξής έντεκα: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Σαλάχ, Φιρμίνο και Μανέ. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Μινιολέ, Λόβρεν, Μίλνερ, Γκόμες, Στάριτζ, Μορένο, Λαλάνα, Τσάμπερλεϊν, Σακίρι, Μπρούστερ, Οριγκί και Κέλεχερ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...