Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Σε άδειες καρέκλες η ομιλία του Τσίπρα στη Λαχαναγορά-Εικόνες

Όπως φαίνεται ο αποδεκατισμός του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμφανής. Ακόμη μία εκδήλωση που ο Τσίπρας δεν μπόρεσε να γεμίσει με πλήθος, όπως γινόταν άλλοτε.

Μεγάλη αποσυσπείρωση παρατηρείται μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα, και ιδιαίτερα μετά τη σαρωτική νίκη της ΝΔ στις πρόσφατες ευρωεκλογές. Η αποσυσπείρωση στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης αποτυπώνεται και στον κόσμο καθώς, ακόμη και παρουσία Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατορθώνει να γεμίσει αίθουσες ή χώρους εκδηλώσεων.

Ένα ακόμη τρανό παράδειγμα είναι και η σημερινή προεκλογική ομιλία του πρωθυπουργού στην κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη που γίνεται μεταξύ... συγγενών, φίλων και στελεχών. Δεν απουσίαζε πάντως ο πρώην «γαλάζιος» και νυν «κόκκινος» συνδικαλιστής, πρόεδρος του ΣΑΤΑ (Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής), Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Η εικόνα στη Λαχαναγορά θυμίζει νεκρό τοπίο ενώ η ομιλία του πρωθυπουργού ήταν προγραμματισμένη για τις 19:30 και έχει μία ώρα καθυστέρηση καθώς δεν υπάρχει καθόλου προσέλευση.

Η στάση του κομματικού μηχανισμού είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως φαίνεται, στελέχη και απλοί ψηφοφόροι αναγνωρίζουν την επικείμενη ήττα της παράταξής τους και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να εκφράσουν, έστω και δια της παρουσίας τους, τη στήριξή τους.

Σημειώνεται ότι η πολιτική εκδήλωση του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ έχει θέμα: «Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις – Παράγοντας δίκαιης & βιώσιμης ανάπτυξης για όλους».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης