Κύπρος

Συγκινεί ο πατέρας της 6χρονης Sierra: «Η ζωή μου τέλειωσε. Δεν θέλω να βρεθεί κανένας στη θέση μου»

Το παιδί του χάθηκε για πάντα και μπορεί κανείς να δει την θλίψη στα μάτια του.

Η ελπίδα, πως μπορεί να ζει το παιδί του, έσβησε...Ο πατέρας της 6χρονης Sierra, λυγίζει μόλις μαθαίνει τον εντοπισμό της σορού της κορούλας του.

Φορώντας μια λευκή μπλούζα με τυπωμένη μια φωτογραφία του ίδιου και της μικρής του κόρης Sierra και αναγράφει στα ρουμανικά "Ο μπαμπάς σε αγαπά πολύ", ο χαροκαμένος πατέρας Adrian Seucaliuc μίλησε στην κάμερα του Alpha Κύπρου για τον εντοπισμό της σορού του παιδιού του.

Με δάκρυα στα μάτια, αποκάλυψε ότι έμαθε τα μαύρα μαντάτα από τη λίμνη Μεμί γύρω στις δύο και είκοσι το μεσημέρι από ομοεθνή του και ενώ βρισκόταν στη δουλειά. Τώρα, πρέπει να περιμένει δύο εβδομάδες περίπου για ταυτοποίηση της σορού με τη μέθοδο του DNA και έπειτα θα μπορεί να διευθετήσει την τελετή της κηδείας για το εξάχρονο αγγελούδι.

"Η ζωή μου τέλειωσε. Δεν θέλω να βρεθεί κανένας στη δική μου θέση" είπε στην κάμερα του Αlpha.

https://www.youtube.com/watch?v=OhTlAOktnVU

Ο κ. Seucaliuc εξέφρασε την επιθυμία να μεταφέρει τη σορό του παιδιού στη Ρουμανία για να το κηδεύσει και ακολούθως να επιστρέψει στην Κύπρο.

"Δεν θα μείνω εδώ για πάντα. Είμαι από τη Ρουμανία και κάποτε θα επιστρέψω εκεί και θέλω να έχω εκεί το παιδί. Εδώ δεν έχει κανένα να σε βοηθήσει".

Ο χαροκαμένος πατέρας εξέφρασε παράλληλα την επιθυμία του να κηδεύσει και τη σορό της πρώην συζύγου του και μητέρας της αδικοχαμένης Sierra, μεταφέροντας και αυτή στη Ρουμανία.

Ο πατέρας δεν έκρυψε την πικρία και την απογοήτευση του από τις κυπριακές αρχές για τον χειρισμό της υπόθεσης και για το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος ύποπτος και συλληφθέντας για την πολύκροτη υπόθεση.

"Ο Ορέστης είναι μάγκας και τον αφήνουν να κυκλοφορεί στις σκηνές και στο δικαστήριο φορόντας γυαλιά ήλιου; Όταν με συνέλαβαν εμένα με είχαν με χειροπέδες" είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ