Αθλητισμός

Στους Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο - Φεύγει για να κυνηγήσει το όνειρό του

Η πρόθεση του Θανάση Αντετοκούνμπο να συμμετάσχει σε Summer League με τους Μιλγουόκι Μπακς απέκτησε επίσημο χαρακτήρα, με τον διεθνή φόργουορντ να διεκδικεί το όνειρο συμμετοχής στο ΝΒΑ.

Μετά από την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και ενός κυπέλλου Ελλάδος, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θέλει να... μεγαλώσει την παροικία της οικογένειας στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, το ΝΒΑ. Ακολουθώντας τον Γιάννη, λοιπόν, που λάμπει ως MVP πλέον με τους Μιλγουόκι Μπακς, και τον Κώστα, που βρέθηκε στο ρόστερ των Ντάλας Μάβερικς, ο Θανάσης θα βρεθεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με στόχο να διεκδικήσει τις δικές του πιθανότητες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Hoopshype», ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί στο Summer League του Λας Βέγκας με τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο δυναμικός άσος είναι ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και μέσα από τα ειδικής φύσης τουρνουά των ΗΠΑ θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ όταν και είχε παίξει για λογαριασμό των Νιου Γιορκ Νικς.

Μαζί με τον Αντετοκούνμπο στους Μπακς βρίσκονται ακόμη ο Τζοκ Λαντέιλ της Ζαλγκίρις Κάουνας, αλλά και ο σουτέρ Φλέτσερ Μαγκί, που απασχόλησε μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ