Αθλητισμός

Στη λίστα της ΑΕΚ Σοάρες και Βιάνα

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει θέση επί τάπητος τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ και παρακολουθεί στόχους της Ένωσης για την ενίσχυση του ρόστερ.

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να προχωρήσουν σε αρκετές μεταγραφές το καλοκαίρι, ενώ είναι δεδομένο πως θα αποκτηθεί ένας παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Ροντρίγκο Γκάλο που αποχώρησε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ένωσης τσεκάρει ποδοσφαιριστές και σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δύο παίκτες που έχει στη λίστα του για τη δεξιά πλευρά είναι ο Ροντρίγκο Σοάρες και ο Ντιόγκο Βιάνα.

Και οι δύο παίκτες αγωνίζονται στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος στην Άβες και ο δεύτερος στην Μπελενένσες. Ο Σοάρες αγωνίζεται στην Άβες ως δανεικός από την Γκρέμιο Ανάπολις, η φυσική του θέση είναι δεξιός μπακ, όμως μπορεί να αγωνιστεί και αριστερά. Πρόκειται για έναν από τους ποδοσφαιριστές που έχουν «γυαλίσει» στην Ένωση από την εποχή του Χιμένεθ και αρέσει και στον Καρντόσο.

Ο Σοάρες πραγματοποιεί μια σπουδαία σεζόν με την Άβες στην Πορτογαλία, καθώς έχει αγωνιστεί σε 31 ματς πρωταθλήματος, ενώ μετράει 4 γκολ και 4 ασίστ. Ακόμα έχει 4 συμμετοχές σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ, όπου έχει μοιράσει και μία ασίστ, ενώ έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον της Πόρτο.

Από την άλλη ο Βιάνα βρίσκεται επίσης ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ. Ο 29χρονος αγωνίζεται ως χαφ περισσότερο, ενώ κι αυτός είναι στόχος του Καρντόσο, που θα φύγει για διακοπές. Παρόλα αυτά θα είναι σε συνεχή επαφή με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, προκειμένου να συνεχιστούν τα πλάνα του και να ολοκληρώσει τις πρώτες μεταγραφές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...