Αθλητισμός

Στην Τουρκία για την Αλάνιασπορ ο Μπακασέτας!

Πολύ πιθανό μοιάζει το σενάριο τις επόμενες ώρες, ή και μέρες ίσως, ο Τάσος Μπακασέτας ο οποίος προ μηνών ανανέωσε με την ΑΕΚ, να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στην Τουρκία.

Η Αλάνιασπορ στην οποία αγωνίζεται ο Γιώργος Τζαβέλλας, έχει ήδη καταθέσει πρόταση για να κάνει δικό της τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό της Ένωσης. Από την Τουρκία μάλιστα και την πλευρά της ομάδας όπου επικοινωνήσαμε προκειμένου να διαπιστώσουμε αν ισχύει η πληροφορία που είχαμε, μας είπαν ανεπίσημα πως περιμένουν από μέρα σε μέρα την απάντηση της ΑΕΚ και έπειτα τον ποδοσφαιριστή στη χώρα τους για να υπογράψουν το συμβόλαιο συνεργασίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Τάσος Μπακασέτας έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για να γίνει το deal, ενώ αναμένεται να κερδίζει περί τις 100.000 ευρώ πάνω από τα χρήματα που θα έβαζε στον τραπεζικό λογαριασμό του από το συμβόλαιο που είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο 26χρονος άσος βρίσκεται ήδη στην γειτονική χώρα για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, εκεί όπου θα βρει εκτός από τον Γιώργο Τζαβέλλα και άλλους δύο γνωστούς στο ελληνικό κοινό, τον Λούκας Βιγιαφάνιες, αλλά και τον Ερόλ Μπολούτ ο οποίος πλέον είναι ο νέος προπονητής της Αλάνιασπορ.

Είναι ξεκάθαρο πως για να δεχθεί την πρόταση από Τουρκία ο διεθνής άσος της Ένωσης, είχε διαπιστώσει πως δεν υπολογίζεται στο βαθμό που θα ήθελε και ο ίδιος για τη νέα σεζόν, τη στιγμή που η ομάδα ψάχνεται και γεμίζει στη θέση που θα έπρεπε να αγωνίζεται και να υπολογίζεται ο ίδιος.

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που θα κερδίσει η ΑΕΚ από το deal εφόσον συμφωνήσει να παραχωρήσει στους Τούρκους τον Μπακασέτα, είναι κάτι που δεν έχει ξεκαθαριστεί. Από την Τουρκία και την ίδια πηγή πληροφόρησης μας αναφέρουν ότι το ποσό δύσκολα θα φτάσει το ένα εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ