Κόσμος

ΣΟΚ! Έρχεται ο έλεγχος του νου! "Όπλα με ελεγχόμενη σκέψη" βρίσκοντας τρόπους κανείς να "διαβάσει τα μυαλά των στρατιωτών" (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μέλλον φαίνεται πιο ζοφερό καθώς κινούμαστε μπροστά στις εξελίξεις στον τομέα του πολέμου. Εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τα όπλα "που διαβάζουν τα μυαλά των στρατιωτών" και από τις οποίες θα προέλθει και η υποδούλωση της ανθρωπότητας, που είναι ο απώτερος στόχος.

Το DARPA είναι ίσως η πιο ανησυχητική οντότητα που υπάρχει σήμερα. Ο ερευνητικός βραχίονας του αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας πληρώνει επιστήμονες για να επινοήσουν τρόπους για να διαβάσουν άμεσα τα μυαλά των στρατιωτών χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως η γενετική μηχανική και ο τελικός στόχος είναι τα "ελεγχόμενα από την σκέψη όπλα".

Η κυβέρνηση επενδύει σοβαρά στον έλεγχο του νου. Τον Μάιο, η DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) ανακοίνωσε ότι έξι ομάδες θα λάβουν χρηματοδότηση στο πλαίσιο του προγράμματος Νευροβιοτεχνολογίας της επόμενης γενιάς (Ν3). Οι συμμετέχοντες είναι επιφορτισμένοι με την ανάπτυξη τεχνολογίας που θα παρέχει ένα αμφίδρομο κανάλι για ταχεία και απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ του ανθρώπινου εγκεφάλου και των μηχανών χωρίς να απαιτείται χειρουργική επέμβαση.

"Φανταστείτε κάποιον που χειρίζεται ένα drone ή κάποιον που μπορεί να αναλύει πολλά δεδομένα", δήλωσε ο Jacob Robinson, βοηθός καθηγητής βιοϊατρικής στο Πανεπιστήμιο Rice, ο οποίος ηγείται μιας από τις ομάδες. "Υπάρχει αυτή η λανθάνουσα κατάσταση, όπου εάν θέλω να επικοινωνήσω με τη μηχανή μου, πρέπει να στείλω ένα σήμα από τον εγκέφαλό μου για να μετακινήσω τα δάχτυλά μου ή να μετακινήσω το στόμα μου για να δώσω μια λεκτική εντολή και αυτό περιορίζει την ταχύτητα με την οποία μπορώ να αλληλεπιδράσω σε ένα κυβερνοσύστημα ή ένα φυσικό σύστημα. Έτσι λοιπόν η σκέψη είναι ίσως να μπορούσαμε να βελτιώσουμε αυτή την ταχύτητα αλληλεπίδρασης. "

Αυτή είναι μια θεωρητικά σπουδαία ιδέα για να βοηθήσει στρατιώτες στην μάχη, ωστόσο, αυτό είναι στην ουσία ένα όπλο μαζικής καταστροφής!!!

Το DARPA προσπαθεί να προωθήσει μια σημαντική ανακάλυψη σε μη επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή (BCIs).

Ο οργανισμός ενδιαφέρεται για συστήματα που μπορούν να διαβάσουν και να γράψουν σε 16 ανεξάρτητες θέσεις σε ένα κομμάτι του εγκεφάλου μεγέθους ενός μπιζελιού με μια καθυστέρηση που δεν υπερβαίνει τα 50 χιλιοστά του δευτερολέπτου μέσα σε τέσσερα χρόνια, δήλωσε ο Robinson.

Παρά τις πολλαπλές προσπάθειες να θέσει ένα "θετικό παρονομαστή" στον έλεγχο του νου, ένας εμπιστευμένος ερευνητής του DARPA τελικά παραδέχεται την αλήθεια. Δεν υπάρχει θετικός τρόπος να εξετάσουμε τον έλεγχο του νου. Είναι η τελική μορφή της δουλείας και είμαστε πιο κοντά από ό, τι οι περισσότεροι τολμούν να παραδεχτούν.

Ο Δρ Robert Duncan σημειώνει ότι οι επιστήμονες «έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου να πιστεύουν ότι όλα όσα κάνουμε είναι προς όφελος της ανθρωπότητας, αλλά κοιτάξτε ποιος πληρώνει τους λογαριασμούς μας; Ο στρατός. Είναι όλα για πόλεμο, είναι όλα για έλεγχο, για κυβερνητικό έλεγχο ... "

 

https://www.youtube.com/watch?v=hKh-_VUllTI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ