Κοινωνία

Σοκάρει το νέο βίντεο που τραβήχτηκε στιγμές μετά το τροχαίο του Πάνου Ζάρλα

Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος που είχε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Πάνος Ζάρλας, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, προσπαθούν να βρουν οι αστυνομικές αρχές της Τροχαίας Καλλιθέας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλη ταχύτητα και έλλειψη κράνους, ενώ σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται στο φως, από τον τόπο του δυστυχήματος.

Την Παρασκευή κυκλοφόρησε ένα βίντεο, που έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας κτηρίου, που στεγάζεται στο σημείο του δυστυχήματος. Το βίντεο απεικονίζει την τρελή πορεία που ακολούθησε η μηχανή του Πάνου Ζάρλα, μέχρι να συγκρουστεί με τις διαχωριστικές μπάρες, που βρίσκονταν στην αριστερή πλευρά του δρόμου και τελικά ο άτυχος νέος να πέσει νεκρός στην άσφαλτο.

Σήμερα έρχεται στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο, με σοκαριστικές εικόνες, που έχει τραβηχτεί από διερχόμενο όχημα, μετά το τροχαίο δυστύχημα και πριν φτάσουν εκεί οι δυνάμεις της αστυνομίας.
Στο βίντεο απεικονίζεται το μέγεθος του δυστυχήματος, αφού τα συντρίμμια της μηχανής εντοπίζονται σε κομμάτια, σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους. Το βίντεο προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Open με την Κατερίνα Καινούριου, «Ευτυχείτε». Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Πάνος Ζάρλας διαμελίστηκε. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο και αντίκρισαν τις φρικιαστικές εικόνες, δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα.

Σημειώνεται ότι το τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου, περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο αιφνίδιος θάνατος του Πάνου Ζάρλα «πάγωσε» τους πάντες.

https://youtu.be/A3k6fWQ9e_c

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...