Κόσμος

Σκηνές – σοκ: Έκοψε το λαιμό του μπροστά στους δικαστές (βίντεο)


Να αυτοκτονήσει, προσπάθησε ένας 52χρονος άνδρας κατά την διάρκεια δίκης στην Αγγλία μπροστά στα μάτια των έκπληκτων δικαστών, αστυνομικών και ενόρκων.

Ο κατηγορούμενος Aubrey Trail, ο οποίος φέρεται – σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα – να δολοφόνησε μαζί με την σύντροφό του, μια 24χρονη γυναίκα που γνώρισαν μέσα από δημοφιλή εφαρμογή (application) γνωριμιών, αιφνιδίασε δικαστές και αστυνομικούς όταν σηκώθηκε και φώναξε ότι η κοπέλα του είναι αθώα και στην συνέχεια με μια αστραπιαία κίνηση, χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο, έκοψε τον λαιμό του.

Ο κατηγορούμενος μετά την πράξη του έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κοντινότερο νοσοκομείο. Μετά από τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών ο άνδρας διέφυγε τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» o Aubrey Trail και η Bailey Boswell είχαν γνωρίζει την 24χρονη Sydney Loofe τον Νοέμβριο του 2017 μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Tinder. Οι τρεις τους συμφώνησαν να συνευρεθούν ερωτικά αλλά όπως κατέθεσαν οι σεξουαλικές πρακτικές που εφάρμοσαν στάθηκαν μοιραίες για την άτυχη Sydney.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ