Πολιτική

Σκαλούμπακας: Οι χυδαίες αναρτήσεις ήταν οι τελευταίες του - Τέλος από τη ΝΔ

Μετά τα όσα έγραψε διαγράφηκε από το κόμμα.

Εκτός ΝΔ είναι πια ο Χρήστος Σκαλούμπακας, ο οποίος είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις με τις αδιανόητες αναρτήσεις που είχε κάνει στα social media.

Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο Χρήστος Σκαλούμπακας, αφού προκάλεσε κύμα αντιδράσεων με τα σχόλια που δημοσίευε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σχόλια γεμάτα απειλές εναντίον των πολιτικών αντιπάλων της ΝΔ, εμφυλιοπολεμική ρητορική και χυδαίες εκφράσεις.

Το όλο ζήτημα με τις ρεβανσιστικού ύφους αναρτήσεις στο διαδίκτυο είχε αναδείξει και η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα μέσω Facebook. Η κ. Ακρίτα, η οποία, μάλιστα, είχε υποχρεώσει στο παρελθόν τον κ.Σκαλούμπακα να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος της, δημοσίευσε αναρτήσεις του κ.Σκαλούμπακα ο οποιος έγραφε μεταξύ άλλων: “Ότι δεν σας έκανε ο πατέρας μου το 47 – 48, θα σας κάνω εγώ ανθελληνικά καθίκια”.

Μάλιστα, απειλούσε με χυδαίο τρόπο τι θα πράξει στους πολιτικούς του αντιπάλους όταν «έρθει ξανά η Δεξιά».

“Εσείς στη ΝΔ να χαίρεστε το εγγεγραμμένο μέλος σας Χ. Σκαλούμπακα με παλαιά και νέα τουιτ παρόμοιου ύφους και ήθους. Έχει φωτογραφηθεί τόσο με την κομματική του ταυτότητα όσο και με τον Αδωνι της καρδιάς σας. Ωραίο μήνυμα περνάει προεκλογικά, όχι;”, σχολίασε η κ.Ακρίτα για τον γιο του αρχιβασανιστή της Χούντας, Παναγιώτη Σκαλούμπακα.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε ο Χρήστος Σκαλούμπακας και προκάλεσαν τα δηκτικά σχόλια της Έλενας Ακρίτα
Σκαλούμπακας

Σε απόφαση που υπογράφει ο Γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρεται ότι αποφασίζει «την διαγραφή του κου Σκαλούμπακα Χρήστου του Παναγιώτη από μέλος του Κόμματος, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν«.

Εδώ να σημειώσουμε πως είχε προηγηθεί η διαγραφή του συντονιστή ετεροδημοτών της ΝΔ Κώστα Στεφανίδη μετά από χυδαίο σχόλιο για την πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...