Περιβάλλον

Σέρρες: Βούλγαρος εμπρηστής άναβε φωτιές στο οχυρό Ρούπελ

Ευτυχώς η πυροσβεστική επενέβη άμεσα και οι πυρκαγιές δεν επεκτάθηκαν.

Με έναν… αναπτήρα στο χέρι συνέλαβαν οι πυροσβέστες έναν Βούλγαρο εμπρηστή, ο οποίος προκαλούσε πυρκαγιές σε ελληνικό έδαφος κοντά στο οχυρό Ρούπελ στις Σέρρες, την ώρα μάλιστα που έπνεαν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή!

Οι απανωτοί εμπρησμοί έγιναν γύρω στις 7 το πρωί του Σαββάτου, αλλά αντιμετωπίστηκαν χάρη στην άμεση επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής. Όμως, την ώρα που οι πυροσβέστες έθεσαν υπό έλεγχο την πρώτη εστία, εμφανίστηκε και δεύτερη λίγο πιο μακριά. Όταν έτρεξαν να τη σβήσουν, έπιασαν στα πράσα τον εμπρηστή.

Ο Βούλγαρος, ο οποίος δηλώνει κάτοικος Σόφιας, δεν εξήγησε γιατί έβαζε φωτιές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενος για εμπρησμό, όπως δήλωσε ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας Μανώλης Τσολάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο FM 104,9» του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...