Ρωσία

Ρώσος αναπληρωτής ΥΠ.ΟΙΚ.: Δεν θα πληρώσουμε τέλη στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Η Ρωσία και το Συμβούλιο της Ευρώπης πρέπει πρώτα να συμφωνήσουν όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις συνεισφορές στον οργανισμό , δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Οικονομικών Σεργκέι Στόρτσακ το Σάββατο .

Ρωσία και Συμβούλιο της Ευρώπης χρειάζεται πρώτα να συμφωνήσουν όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με τις συνεισφορές στον οργανισμό προτού η Μόσχα συνεχίσει να πληρώνει την προαπαιτούμενη συνδρομή,  επισήμανε σήμερα ο Ρώσος υφυπουργός Οικονομικών Σεργκέι Στόρτσακ.

Όπως τόνισε, το θέμα αυτό δεν θα επιλυθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου.

«Δεν οφείλουμε τίποτα σε κανέναν, θα οφείλουμε κάτι αμέσως μόλις υπογραφεί ένα έγγραφο, ένα πρωτόκολλο, ένα μνημόνιο συνεννόησης, τότε προκύπτουν υποχρεώσεις και εξαιτίας του γεγονότος ότι τώρα έχουν συζητήσει τα ζητήματα σε πολιτικό επίπεδο και ορίστε το ποσό της πληρωμής, αυτό δεν σημαίνει τίποτα », δήλωσε ο Στορτσάκ στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό, οι πλευρές πρέπει πρώτα να συμφωνήσουν για το χρονοδιάγραμμα, τη διαδικασία και τον τρόπο πληρωμής.

Μόλις το συγκεκριμένο ποσό γίνει γνωστό, τότε αυτό το πρόγραμμα θα συνταχθεί και διευθετηθεί με τον τρόπο που χρειάζεται, είπε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...